29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kayra Eşarp İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Kayra Eşarp  İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

En son Ortadoğu bahçelerinden ilham alarak renk ve desenlerine bunu yansıtan KAYRA, her sezon yeni modellerin heyecanıyla birlikte yeni hikayelerinde heyecanını yaşıyor. 2016 İlkbahar – Yaz eşarp koleksiyonu İpek Yolu temasıyla bu sezon kadınların tercihleri arasında yer alacak.

İpek yolunun efsanevi cazibesinin etkisiyle Kayra Eşarp hikayelerinde, kervanlarını şehirler üzerinde gezdirerek yola çıkıyor. Kervanın başlangıç noktası tabi ki Orta Asya. Asya’nın mistik dokusunu ve doğasını desenlerine işleyerek yönünü ipek yolunun incisi, çinilerle süslenmiş bir şehre Semerkant’a çeviriyor ve çinilere taş kenti tek tek işliyor. Tarihi yansıtacak sütunları süsleyerek, şehrin dokusunu şıklığınıza vurgu yapan yılın en trend renkleriyle buluşturuyor. İpek yolu başrolde olsa dahi çoklu renk kombinasyonu, modern çizgilerle bir araya gelerek modaya ışık tutuyor.

Renk geçişlerini şehrin dokusuna göre ayarladıktan sonra yönünü doğunun bilge ülkesi Hindistan’a çeviriyor. Renk cümbüşü ve zengin kültürün içinden yöresel dokuları seçiyor. Kervanın durak noktasını desenine işliyor. Kayra çizgilerinin son durağı ise medeniyetlerin taht kurduğu ülke Endülüs… Endülüs hüznünü gökyüzüne işleyerek şehri resmediyor. Göz dolduran Kayra eşarp yaz koleksiyonu ile siz de şıklığa bir adım daha yaklaşacaksınız.

Türkiye’nin yanı sıra 30’a yakın ülkede, yaklaşık 300 ayrı noktada satışa sunulan Kayra Koleksiyonlarını www.kayra.com.tr’den incelemek ve satın almak da mümkün.

KAYNAK : http://yenikadin.com/kayra-esarp-ilkbahar-yaz-koleksiyonu-8483283-haberi/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın