28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Şehit Öğretmenleri Unutmadı

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Şehit Öğretmenleri Unutmadı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Malatya Şehitliği’nde yer alan iki kahraman öğretmen şehidimiz olan Murat Aslan, Atilla Aydoğan’ın kabrini ziyaret etti. Şehitlik ziyaretine Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve  Kadın Meclisi gönüllü üyeleri katıldı.

            Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Görevi başında hain terör unsurları tarafından şehit edilen öğretmenlerimizi saygı ile anıyoruz. Ülkemizin barış ve huzurunu kurşun atan, vatan topraklarına göz diken dış unsurların maşası olan terör örgütlerini lanetliyoruz. Bilinmelidir ki birlik ve beraberliğimizi bozmaya güçleri yetmeyecektir. Bizler 7’den 70’e bu vatana göğsümüzü siper etmeye hazırız” dedi.

            Yakın zamanda Gaziantep’te yaşanan terör saldırısı sonucu şehit olan Ayşegül Öğretmeni ve vatandaşlarımızı da anan Bulut, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

            Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Nazife Yeniceli, Öğretmenler Günü münasebetiyle bir farkındalık yaratıp şehit öğretmenlerimizi ziyaret etmek istediklerini belirterek, başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere bütün şehitlere rahmet diledi.

            Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Songül Akkılıç, “Öğretmenler gününü şehit öğretmenlerimiz ile kutlamak istedik. Onlar vatanları uğruna şehit oldular. Mekânları cennet, ruhları şad olsun” dedi.

            Kadın Meclisi gönüllü üyeleri bu maneviyatı yaşadıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

            Şehitlik ziyareti sırasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri Şube Müdürlüğü’nde görevli imam tarafından şehitlerimiz için Kuranı Kerim okundu ve akabinde dualar edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın