18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kent Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor

Kent Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor

KENT MEYDANI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından resmi törenlerde şehir merkezinde oluşan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla Malatya’ya yeni bir meydan ve tören alanı kazandırmak için başlatılan Kent Meydanı çalışmaları hızla devam ediyor.

Kent Meydanı projesinin tamamlanması için büyük bir gayret sarf ettiklerini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yusuf Aknişan, projenin tamamlanmasıyla birlikte en kısa sürede Kent Meydanı Alanını vatandaşların istifade edebileceği bir şekilde hizmete açacaklarını söyledi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yusuf Aknişan, “Sivas Caddesi ile Atatürk Caddesi’nin kesişme noktasında başlatmış olduğumuz meydan projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bildiğiniz gibi burada resmi törenlerin yapıldığı alanda özellikle tören günlerinde trafik arterlerinin kapatılması nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşanmaktaydı. Hem bu sorunu çözmek hem de yapacağımız meydanın altındaki otopark alanı ile şehrin merkezindeki otopark sorununu da çözmek için başlatmış olduğumuz projemiz tüm hızıyla sürüyor. Şu an kent meydanı projemizde birinci dilatasyonumuzun kaba imalatlarını tamamladık. Yine birinci dilatasyonumuzla bodrum perdelerimizin su yalıtımı tamamlanmak üzere. İkinci dilatasyonumuzun da kaba imalatına başlamış durumdayız. En kısa sürede inşallah bu kamusal alanı vatandaşlarımızın istifade edebileceği bir şekilde hizmete açacağız. Proje aşamasından yapım aşamasına kadar bizlere her türlü destekler veren başta Sayın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın