29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

‘Kıbrıs ve Kıbrıs Davası’ Konulu Konferans Düzenlenecek

‘Kıbrıs ve Kıbrıs Davası’ Konulu Konferans Düzenlenecek

26 Aralık Perşembe Günü Saat ; 19.00’da Kanalboyu Atatürk Evi Yanında Bulunan BatTalgazi Halk eğitim Merkezi Salonunda ‘Kıbrıs ve Kıbrıs Davası’ Konulu Konferans düzenlenecek.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Hamit Özpolat ,  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Türk Mukavamet Teşkilatı Başkanı Yılmaz Bora’nın 26 Aralık Perşembe Günü Saat ; 19.00’da Kanalboyu Atatürk Evi Yanında Bulunan Batalgazi Halkeğitim Merkezi Salonunda ‘Kıbrıs ve Kıbrıs Davası’ Konulu bir  Konferans verecektir.

Başkan Hamit Özpolat ; Türk toplumu 1983 yılında yaptıkları referandumla devlet olmaya karar verdiler ve bu gün bölünmüş bir Kıbrıs önümüzde ve BM yarım asırdır bu konu görüşülüyor. Kıbrıs davası nedir? Ne durumdadır? Akdeniz de neler oluyor? Sorularına cevap aranacağı bu konferansa duyarlı vatandaşlarımızı bekliyoruz’ dedi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezinin organizesinde yapılacak Konferans 26 Aralık Perşembe Günü Saat ; 19.00’da Kanalboyu Atatürk Evi Yanında Bulunan Batalgazi Halkeğitim Merkezi Salonunda Düzenlenecektir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın