19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ı Malatyalı öğrenci ve aileleriyle buluşturacak.

Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ı Malatyalı öğrenci ve aileleriyle buluşturacak.

BATTALGAZİ BELEDİYESİ, YAZAR ASLANHAN’I ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURUYOR
Battalgazi Belediyesi, 5 Ağustos Perşembe günü saat: 20.00’de Battalgazi Belediyesi hizmet binasında sosyal mesafe kuralları çerçevesinde düzenleyeceği Rehberlik ve Motivasyon semineri programında, Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ı Malatyalı öğrenci ve aileleriyle buluşturacak.
‘Malatyalı Gençler Üniversiteli Oluyor’ sloganıyla yola çıkan Battalgazi Belediyesi, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihlerinin başlamasına sayılı günler kala, tercihte bulunacak öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla, Rehberlik ve Motivasyon semineri düzenleyecek. Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olarak katılacağı seminer, 5 Ağustos Perşembe günü saat: 20.00’de Battalgazi Belediyesi hizmet binasında yapılacak.
SOSYAL MESAFE, MASKE VE HİJYENDEN TAVİZ VERİLMEYECEK
Seminer programının düzenleneceği Battalgazi Belediyesi hizmet binası önündeki özel alana maskesiz giriş yapılamayacak. Battalgazi Belediyesi tarafından sosyal mesafe kurallarına özellikle dikkat edileceği seminerin yapılacağı giriş noktalarına el dezenfektanları yerleştirilecek.
YAZAR ASLANHAN: “BU GÜZEL BULUŞMAYA TÜM GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUM”
Sosyal medya hesabından vereceği seminer hakkında kısa bir paylaşım yapan Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, “Sevgili Malatyalı hemşerilerim, kıymetli genç kardeşlerim, zor geçen bir Üniversite sınavından sonra önemli bir zaman dilimine girdik. Tercih dönemine girdik. Gençlerimiz için en önemli dönem. Bu vesile ile Battalgazi Belediyemizin organizasyonunda 5 Ağustos’ta siz kıymetli gençlerimiz ve ailelerle bir araya geleceğiz. Tercih yapacak olan tüm gençlerimizi, bu güzel buluşmaya hepinizi bekliyorum. Bu güzel organizasyona imza atan Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkürlerimi sunuyorum” paylaşımında bulundu.
BAŞKAN GÜDER: “TERCİH DÖNEMİNDE FAYDALI BİR SEMİNER OLACAK”
Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ı Malatyalı gençlerle seminerde buluşturacaklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak sosyal, kültürel, eğitim ve sportif hizmetlerimizle her yaştan vatandaşımıza hitap eden etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Perşembe günü saat: 20.00’de Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ı Malatya öğrenci ve ailelerimizle buluşturuyoruz. Tercih döneminde çok faydalı bir seminer olacağını düşünüyorum. Semineri takip edecek olan tüm misafirlerimizin özellikle sosyal mesafe, maske, hijyen tedbirlerini elden bırakmamalarını özellikle rica ediyorum. Bu anlamlı etkinliğimize bütün hemşerilerimizi, özellikle de gençlerimizi davet ediyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın