28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kuluncak Sultanlı İçmesuyuna Kavuştu

Kuluncak Sultanlı İçmesuyuna Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kuluncak İlçesi Sultanlı Mahallesi’nde yapılan çalışma neticesinde içmesuyu sorunu giderildi. Yapılan çalışmalar neticesinde suyun sisteme verildiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Kuluncak İlçesi Kızılhisar Mahallesi’ne yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Muhtarımızın talebi doğrultusunda ekiplerimizi bölgede incelemelerde bulundu. Kuluncak İlçemize bağlı Sultanlı ve Kızılhisar Mahallesi için toplamda 500 bin TL’ye mal olan 17 bin metre içmesuyu hattı, 30 tonluk 1 adet su deposu, 5 adet maslak, 3 adet tahliye odası, 3 adet vantuz odası, 1 adet basınç kırıcı odası ve 2 adet terfi binası yaptık. Çalışmalarımız tamamlanarak sisteme su verildi. Her iki mahallemiz için hayırlı olsun” dedi.

Vatandaşlarımız İstediği Zaman Su Yüklemesi Yapabilir

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Ön Ödemeli Su Sayaçları kullanan vatandaşların haftanın her günü rahatlıkla Malatya Büyükşehir Belediye Binası zemin katında ve MASKİ Genel Müdürlüğü Akpınar Şubesi’nde yükleme yapacaklarını belirterek, “Halk arasında akıllı su sayaçları diye de geçen ‘Ön Ödemeli Su Sayaçları’ kullanan vatandaşlarımız, su tahsilat veznelerinin hafta sonu ve resmi tatil günlerinde kapalı olması nedeniyle su yüklemesi yapma imkanı bulamıyordu. Malatya Büyükşehir Belediye Binası zemin katına ve MASKİ Genel Müdürlüğü Akpınar Şubesi binası içine kioks cihazları yerleştirdik. Suyu biten vatandaşlarımız hafta sonları, resmi tatiller ve Kurban Bayramı süresince bu cihazdan 10 ton’a kadar avans su yükleme imkanına sahiptirler” diye konuştu.

kuluncak_su       

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın