28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Asayiş Bülteni Günlük Olaylar 2 Kasım 2021

Malatya Asayiş Bülteni Günlük Olaylar 2 Kasım 2021

BASIN BÜLTENİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kentimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

  • Yavuz Selim Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığının şüphelileri tespit edilerek gözaltına alınmış,  adli mercilerce sevk edilen bir şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Hamidiye Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 3 şahıstan;

Define aramasında kullanılan 1 adet el yapımı patlayıcı, 1 adet tabanca, 4 adet fişek, 15 gr Metamfetamin ve 17 adet hap elde edilmiş adli mercilere sevk edilen şahıslardan bir şahıs tutuklanmış, diğer iki şahıs ise adli kontrol kararı ile serbest kalmıştır.

  • İnönü Mahallesinde bulunan bir işyerinde meydana gelen 6 adet dalgıç pompası, 1 adet yatak, 5 adet sobanın çalınması olayı ile ilgili olarak olayın şüphelisi 2 şahıs tespit edilerek yakalanmış, şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
  • Koşu Mahallesinde Türk Telekom’a ait bir kamyonda meydana gelen mazot hırsızlığıyla olayı ile ilgili olayın faili 3 şahıs tespit edilmiş, şahıslardan ikisi yakalanmış adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, firari bir şüpheliyi yakalama çalışmaları devam etmektedir.
  • Toptaş Mahallesinde bulunan Battalgazi Belediyesine ait MORMAŞ Fabrikasında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren iki şüpheli tespit edilerek yakalanmış her iki şahısta çıkarıldığı adlı mercilerce tutuklanmıştır.
  • Kadın doğum ve çocuk hastanesi otoparkında bir otodan hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi 3 şahıs yakalanmış, çalınan malzemeler müştekiye teslim edilmiş şahıslar adli kontrol şartıyla serbest kalmıştır.
  • Malatya Park AVM’de bulunan iki ayrı işyerinde meydana gelen Hırsızlık konusu ile ilgili şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış şahsın yapılan üst aramasında bir iş yerine ait sıfır kollu mont olduğu görülmüş olup gerekli tahkikat başlamıştır.

         Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

         Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın