19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Büyük Birlik Partisi BBP Malatya İl teşkilatı vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

Malatya Büyük Birlik Partisi BBP Malatya İl teşkilatı vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

BBP’ den vatandaşlara maske

Malatya’da, yeni tip korona virüs salgınını önlemek amacıyla Büyük Birlik Partisi BBP Malatya İl teşkilatı tarafından eski belediye önünde stat kurarak vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

“2 bin adet maske veriyoruz” ifadelerini kullan Başkan Ulutaş Tüm Dünya’da etkisini gösteren Korona virüs salgın var. Hükümetimiz Korona virüs salgıyla mücadele ediyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bizde BBP Malatya İl Teşkilatı olarak Malatyalı vatandaşlarımıza 2 bin adet maske veriyoruz dedi.
Büyük Birlik Partisi BBP Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş Korona virüs salgını var vatandaşlarımıza maske ve sosyal mesafe kuralarını hatırlatıyoruz, vatandaşlarımızın sağlığı bizim için önemli sağlık olmazsa olmaz, her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz, Azerbaycan bizim kardeş ülkemiz tek devlet iki millet olarak tam destek veriyoruz, Ermenistan biran önce Azerbaycan topraklarından çıksın yoksa orada ölmeye devam edecekler. Biz Türkiye Cumhuriyet olarak Azerbaycan’ın yanındayız. Tüm Dünya bir araya gelse de Türk millet asla geri adım atmaz, Ateş kes anlaşması yapalım diyorlar aradan iki saat geçmeden Ermenistan sivil vatandaşlara silahla vuruyor o zaman bizde Azerbaycan ve türküye olarak vura vura gideceğiz anlaşma yok, Türk bayrağını. Kafkaslardan aşacağız Türklüğe şan katacağız Türk’ün şanlı bayrağını Turan ele asacağız Azerbaycan bayrağını Karabağ’da asacağız inşallah biz her zaman Azerbaycan devletimizin yanındayız hep olduk bundan sonra ’da olacağız şeklinde konuştu.

Maske dağıtma sırasında Millet Partisi MP Genel Başkan yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut ise Büyük Birlik Partisi BBP Malatya İl teşkilatı tebrik ediyoruz Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Malatyalı vatandaşlarımıza maske veriyorlar, emeği geçenlerden Allah razı olsun, Başkanım Azerbaycan ilgili söylediği. sözlere katılıyorum biz İki Devlet Tek milletiz her zaman olduğu Can Azerbaycan’ın yanındayız, Ermenistan’a hiçbir zaman güven olmaz vura vura gideceğiz bayrağımızı bayrağını Karabağ’da asacağız Türkiye büyük Millet Meclis (TBMM) partiler Azerbaycan devletin yanında diye imza attı ama HDP atmadı neden bunlar vatan hainleri vatandaşlarımızın vergiyle maş alıyor Ankara’da geziyorlar bunlar hain bunların sonu da Ermenistan gibi olacak dedi.

Büyük Birlik Partisi BBP Hekimhan İlçe Başkanı Candemir Demir ise Korona virüs salgıyla mücadele kapsamında BBP Partisi Malatya İl teşkilatı olarak vatandaşlarımıza ücretsiz maske veriyoruz sağlığımız için maske ve sosyal mesafe kuralarına uyalım. Hep birlikte kürarlara uyarsak millet olarak Korona virüs salgını birlikte yeneriz ifadelerini kullandı.

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Ahmet Buğday ise Korona virüs salgıyla mücadele kapsamında BBP olarak vatandaşlarımıza eski belediye önünde stat açarak maske veriyoruz 2 bin adet maske dağıtacağız salgın bizi öldürmez tedbirsizlik öldürür vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum maske ve sosyal mesafe uyalım ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın