29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, konser, tiyatro, sergi, tasarım ve duvar boyama etkinlikleriyle karşılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, konser, tiyatro, sergi, tasarım ve duvar boyama etkinlikleriyle karşılıyor.

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZI SANAT RÜZGÂRIYLA KARŞILIYOR

         Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü yazı; konser, tiyatro, sergi, tasarım ve duvar boyama etkinlikleriyle karşılıyor.

16 Mayıs 2022 Pazartesi günü Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu’nun icra edeceği “Bütün Şarkılar Annelere” isimli konser, saat 20.00’de Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde izleyicileriyle buluşacak.

17 Mayıs 2022 Salı günü saat 10.00’da, Beydağı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek farkındalık etkinliğinde öğrenciler tarafından “Arslantepe Höyüğü” temalı T-shirt tasarımı yapılacak.

21 Mayıs 2022 Cumartesi saat 19.30’da Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Battalgazi Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek “Sound of Arslantepe” konserinde; İnönü Üniversitesi Çoksesli Orkestrası ve Korosu ile Samsun Devlet Opera ve Bale Orkestrası sanatseverlerle buluşacak.

24 Mayıs Salı günü saat 20.30’da ise; Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Süt Kardeşler” isimli tiyatro oyunu Malatya Kongre ve Kültür merkezinde perde açacak. Oyunun biletleri Biletx’ten temin edilebilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın