29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya esnafından MTÜ Rektörü Bentli’ye ziyaret

Malatya esnafından MTÜ Rektörü Bentli’ye ziyaret

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli’yi Esnaf Odası Başkanları ile birlikte ziyaret ederek yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Esnaf Odası başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Keskin, “Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Recep Bentli, Malatya’nın yabancısı değil. Malatya’ya sağlık ve özelliklede pandemi döneminde önemli hizmetleri ve katkıları oldu. Pandemi döneminde Malatya’ya, esnaf ve sanatkara hizmet etti. Hafta da 1-2 gün Sayın Valimizle esnafı gezerek, hastalığın önlenmesi için elinden geldi. Beraber çalıştık. Bizde Malatya esnaf ve sanatkar camiası olarak her zaman rektörümüz Prof. Dr. Recep Bentli’nin yanındayız. Rektörümüz bizim bir kardeşimiz. Malatya halkını çok iyi biliyor ve Malatya halkının nabzını çok iyi tutuyor. Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde başarılı olacağına inanıyoruz. Başarılar diliyorum.” dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’de Rektör Prof. Dr. Recep Bentli’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, “Pandemi döneminde Malatya’da özverili olarak çalıştınız. Rahmetli Özal’ın ismini taşıyan bu üniversiteye de aynı özveriyi vereceğinize inanıyorum. Başarılar diliyorum” ifadelerini kaydetti.

Ziyaret için teşekkür eden MTÜ Rektörü Prof. Recep Bentli, “Bir avantajımız var, Malatyalıyız, Malatya bürokrasinde bir zor 4.5 yıl emek verdik. Bürokrasiyi tanıyorum. Hem İnönü Üniversitesi’nden hem Malatya’daki diğer bürokrasiden destek alarak, yeni ekibimizi kurmaya çalışıyoruz. Hem Şevket Keskin başkanımıza, hem Al i Evren Başkanımıza ve tüm Esnaf Odası Başkanlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın