28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Fahri Kayahan Caddesinin Yeni Görünümü

Malatya Fahri Kayahan Caddesinin Yeni Görünümü

Büyükşehir 5 sokakta değişim-dönüşüm ve düzenleme çalışmalarını tamamladı

Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Fahri Kayahan bölgesinde bazı sokaklarda yaptığı değişim-dönüşüm çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Fahri Kayahan Bulvarında değişim-dönüşüm ve yenileme ile kanal projesinin parçaları olan Abdurrahman Gazi, Kamelya, Hayal, Söğütlü ve İpek Böceği Sokak nezih bir görünüme kavuşturuldu.

İnsanların daha iyi vakit geçirebilecekleri alanların sayısını Malatya’da artırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi cadde ve sokak düzenleme çalışmalarında bisiklet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar konusunda hassasiyet gösteriyor. Yolları beton ve asfalt yığını anlayışından kurtaracak bu uygulamalar, yeni açılan yollar başta olmak üzere değişim dönüşüm çalışmalarının olduğu her yere yapılıyor.

Düzenlemenin yapıldığı Abdurrahman Gazi, Kamelya, Hayal, Söğütlü ve İpek Böceği Sokak’ta ilk olarak altyapı eksikliklerini gideren Büyükşehir Belediyesi sokaklarda çağdaş yaşama uygun üst yapı çalışmaları yaptı. 3.5 kilometrelik alanda 3800 ton asfalt kullanan Büyükşehir kaldırım, yürüyüş ve bisiklet yolları da yaptı. Yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarının da yapıldığı sokaklarda küçük rütüşlar yapılıyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı, bölgenin önemli eksiklerinin giderildiğini ifade ederek, “Büyükşehir Belediyemizin yaptığı Fahri Kayahan Bulvarı kanal projesini merakla bekliyoruz. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Sokaklarda düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yeni nikah sarayının çevre düzenleme çalışmaları da ortaya çıkmaya başladı. Kanal projeside tamamlanırsa Fahri Kayahan çok güzel bir görünüme kavuşacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

fahri_kayahan fahri_kayahan_caddesi

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın