28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Havalar Nasıl Olacak Çarşamba Gününe Dikkat

Malatya Havalar Nasıl Olacak Çarşamba Gününe Dikkat

 Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre;  Ülkemizin bugün (19.09.2016 Pazartesi günü) akşam saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin edilmektedir.

 Bu yağışlı sistemin; 21.09.2016 Çarşamba gününden itibaren bölgemizin tamamında etkili olacağı ve haftasonuna kadar devam edeceği; yağışların sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde olacağı tahmin edilmektedir.

  Bu yağışlı sistemle birlikte mevsim normalleri civarında seyretmekte olan hava sıcaklıklarının da 5-10 derece arasında düşeceği öngörülmektedir.

  Rüzgarın ise güneybatıdan orta, yer yer kuvvetli eseceği, saatte 30-50 km arasında hıza ulaşacağı tahmin edilmektedir.

   Yaptığımız bu değerlendirmeler ışığında; beklenen hava değişimi ve kuvvetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek her türlü olumsuzluklara karşı gerekli önlemlerin alınması hususu rica olunmaktadır.

 Meteorolojik tahminlerde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü kaynaklı tahminlerin dikkate alınmasıyla istenmeyen durumların ortaya çıkmaması, gerektiği hallerde yapılan ve internet sitemizde yayınlanan kısa süreli meteorolojik ihbar ve uyarıların takip edilmesi, meydana gelmesi muhtemel zararların en aza indirilebilmesi bakımından yarar sağlayacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın