18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Doğanyol ve Pütürge’de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmekte

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Doğanyol ve Pütürge’de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmekte

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde cuma akşamı saat 20.55’te yaşanan ve 22 saniye süren 6.8 büyüklüğündeki depremde yoğun hasar alan bölgelerin başında Doğanyol ve Pütürge ilçeleri gelmekteydi;

Soğuk kış günlerinde vatandaşların mağdur olmalarını engellemek amacıyla Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.

Bu kapsamda evleri tamamen yıkılan ve ağır hasarlı olan yada evlerine girmeye korkan vatandaşların imdadına jandarma yetişti.

Malatya ili; Doğanyol, Pütürge ve Battalgazi İlçelerinde tüm köylerde jandarma ekipleri yardıma ihtiyaç duyan bütün vatandaşların deprem çadırlarını ev ev gezerek kurmakta ve yardım malzemelerini evlerine kadar götürmektedir. Çalışmaların ve yardımların devam ettiğini belirten ekipler şimdiye kadar 1100 vatandaşın çadırının jandarma ekiplerince kurulduğunu ve çadırların teslim edildiğini belirtti. Sık sık köyleri gezen jandarma birimleri vatandaşların isteklerini not alarak ilgili yerlere süratle ileterek yardımların ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın