27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya MHP 21. Dönem Milletvekili Namık Hakan Durhan vefat etti

Malatya MHP 21. Dönem Milletvekili Namık Hakan Durhan vefat etti

Ali Aladağ…:Malatya Olay…: Malatya^ya acı haber ulaştı. Ankara'da tedavi gören ve önceki gün ağırlaşan MHP Malatya 21. Dönem Milletvekili Namık Hakan Durhan vefat etti. Bugün vefat eden 21. Dönem Milletvekili Durhan yarın Malatya'da toprağa verilecek.

MALATYA YASTA, MİLLETVEKİLİ NAMIK HAKAN DURHAN VEFAT ETTİ.

Milliyetçi Haraket Partisi Malatya 21. Dönem Milletvekili Namık Hakan Durhan Başkent Ankara'da tedavi gördüğü hastanede kısa bir süre önce vefat etti.

21. Dönem MHP’den Malatya Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan ve aynı zamanda MHP Malatya eski il başkanlarından olan Namık Hakan Durhan, ilik kanseri hastalığı nedeniyle Ankara^da tedavi görüyordu.

Evli ve 2’si kız 3 çocuk babası olan 21. Dönem Milletvekili Durhan, uzun süredir kanser tedavisi alıyordu.

En son Durhan'a 26 günde 28 ünite kan verilmişt.

Durhan'ın vefatı büyük üzüntüye yol açtı.

Ailesi, Ankara'ya gitti. Durhan ailesin,n evinde ağıtlar yakılıyor.

Malatya 21Dönem Milletvekili Namık Hakan Durhan'ın en son mesajı Malatya Olay'da yayınlanmıştı: O mesaj aynen şöyle:

"Degerli dostlarim 26 gündür hastanedeyim bu sebeple ne cuma mesaji yayınlayabildim nede sizlerin o dostça mesajlariniza cevap verdim anlaşılmaz bir şekilde vücut kan yapmıyor hastanede geçirdigim bu 26 günde 28 ünite kan aldım başta Ankara Ülkü ocaklarımız olmak űzere kan vermede sıraya giren destek veren dostlarıma saygı ve selamlarımı sunuyorum herkese saglıklı sıhatli başarılı bir ömür nasip etsin Allah (CC)"

VEFAT EDEN NAMIK HAKAN DURHAN'IN YEĞENİ

MUSTAFA NECATİ GÜLDAL'IN GÖZYAŞLARI VE AÇIKLAMASI:

"Ülkücü Hareket'in her kademesinde görev yapmış, bedel ödemiş,acıyla imtihan edilmiş, babasını bu mücadelede şehit vermiş, 59 yillik yasami boyunca davasinin nefer olmus mhp il baskanli ve milletvekilligi yapmış duruşuyla, tavırlarıyla olduğu gibi görünen göründüğü gibi duran, ülkücü Hareket'in yiğit adami dayim NAMIK HAKAN DURHAN hakkın rahmetine kavuşmuştur.allah rizasi icin fatiha.mekanı nur olsun"

CHP ÖNCEKİ İL BAŞKANI CELAL BERKTAŞ'IN MİLLETVEKİLİ NAMIK HAKAN DURHAN'IN VEFATIYLA İLGGLİL MESAJI:

"21 inci dönem MHP Malatya milletvekili olan sayın Namık Hakan durhan uzun dönemdir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören ve bugün Hakkın rahmetine kavuşan milletvekilinin sevenlerine Ailesine ve MHP camiasına başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin."

MALATYALI İŞADAMI REŞAT ERDOĞAN'IN MİLLETVEKİLİ NAMIK HAKAN DURHAN'IN VEFATIYLA İLGİLİ MESAJI AYNEN ŞÖYLE:

REŞAT ERDOĞAN ile ilgili görsel sonucu

"Ülkücü Hareket'in en buhranlı ve sıkıntılı dönemlerinde, hiç bir fedakarlıktan kaçınmamış, üstlendiği her görevi idealleri doğrultusunda hakkıyla yerine getirmiş, birlikte mücadele etme onurunu yaşadığım değerli dava arkadaşım, dostum, 21. Dönem MHP Malatya Milletvekili NAMIK HAKAN DURAN Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Merhum dava arkadaşıma Allah' tan Rahmet Sevenleri,ailesi ve ülkücü camiaya sabırlar dilerim."

MALATYA BELEDİYESİ ESKİ MECLÜS ÜYESİ MURAT GÜMÜŞ MİLLETVEKİLİ NAMIK HAKAN DURHAN'IN VEFATI NEDENİYLE YAYINLADIĞI MESAJ:

"21 inci dönem MHP Malatya milletvekiliz olan sayın Namık Hakan durhan Bey uzun dönemdir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görmekteydi ve bugün Hakkın rahmetine kavuşan milletvekilimize sevenlerine Ailesine ve MHP camiasına başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin ruhu şadolsun."

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın