16.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Milli Eğitim Müdüründen Memnun Olmayan Kim ? Battal Kanbay Malatya İçin Gerekli

Malatya Milli Eğitim Müdüründen Memnun Olmayan Kim ? Battal Kanbay  Malatya İçin Gerekli
Milli Eğitim Müdüründen Memnun Malatya Olmayan Kim??
Malatya’ya Kısa Bir Süre Önce Atanan Geldiği Yeri Unutup Malatya’da Düzgün Adamlarla İstişareleri Sonucu Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünde Son 10 Yılın En Güzel Çalışmasını Yapmış Bir İl Milli Eğitim Müdüründen Bahsediyoruz.
Yaklaşık bir yıldır Malatya’da eğitiminin kaptan köşkünde oturan İl Milli eğitim müdürü Battal Kanbay pandemi gibi bir fırtınayı başarıyla atlattı. Özellikle proje çalışmalarında Malatyamız’ın ismini dünyaya duyurdu. Ve eğitimde çıtayı yüksek bir noktaya çıkarmak için var gücü İle çalışmaktadır. Ancak Malatya’nın kendince derin dehlizlerinde bulunan bir birine benzemez ve hep çatışma içinde olan bazı dernek, vakıf, cemaat, sendika ve platformlar Battal Kanbayı İstemeyiz diyerek yaygarayı koparmış görünüyor. Yıllardır Malatya çocuğu neden daire başkanı, müdür olmuyor diyenler bu gün Malatya çocuğuna karşı anlamsız bir şekilde birleşmişler. Malatya’yı Malatyalılar yönetsin daire müdürlerimiz Malatyalı olsun artık dur deme zamanı gelmiştir.
İdealist başarılı, öngörüsü yüksek, Malatyalı müdürümüzü yedirtmeyeceğiz. Vicdan sahibi herkesi sağduyuya çağırıyorum.
Özellikle Malatya’nın 6 Milletvekili STK’lar, Dernekler, Vakıflar ve Malatya Halkı Bu Konuda Çok Hassas Olmalı Sahip Çıkmalı Gerekli Yerlere Mailler ile Kavuşmalı.
Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Malatya İçin Gerekli

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın