29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Vitrinidir

Malatya Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Vitrinidir

Malatya Yıllardır Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İç ve Dış İstihbaratlarının,Mason Locasının Misyonerlik Adı Altında Faaliyet Gösteren Sözde Papazlarının hepsi CIA EMAY MOSSAD BND Elamanları İlk Kıvılcımı bu şehirde çıkarırlar Diğer Şehirlere de Yayarlar.

Bu Şehirdeki Vakıflar STK’lar Bir çoğu Birde bunlara Sözde 28 Şubat Mağdurları Maddi Mağdurları Hep Birlikte Siyasi Ayağıyla Bu Güne Kadar Geldi.

Bu Şehirde ADALET Özelliklede 15 Temmuzdan Sonra Rafa Kalkmıştır Fetöcülere Değil Onlarla Mücadele Eden bir Avuç İnsanlara OPERASYON yapılıyor.

ASAYİŞ Tamamen Siyasi Ayağıyla beraber Bu Güçlerin Elindedir.Bu Güçler Kimler Suçlu Kimler Suçsuz Onlar Tayin Etmektedir.

Birde İktidarı Elinde Bulunduran AK Parti SEÇİLMİŞLERİ Recep Tayyip Erdoğan Karşıtı Olan Ekip olduğundan Şehir Efsanesi Yarattılar.

Bu Yazı ve Fotoğraf Çok Şeyi İfade Ediyor .Bu Şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Satmıştır AK Partiyi Satmıştır.Satmaya devam etmektedir.Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı bunların Hikayesine Ortaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yarın AHMET ÇAKIR’IN SATIŞINI VE BELGESİNİN KİMDE Olduğunu Bu Siteden yazacağız Sabahı Görürsek ALLAHIN izniyle O Zaman nasıl Vekil Adayı oluyor Göreceğiz.VESSELAM

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın