29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine geçtiğimiz ay atanan Bayram Işık, yönetim kurulunu oluşturdu.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine geçtiğimiz ay atanan Bayram Işık, yönetim kurulunu oluşturdu.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Işık, yaptığı açıklamada; “Amacımız bilinçli, bilgili, kültürlü ve eğitimli bir gençlik yetiştirmektir” dedi.

Işık, “Cennet Mekân Başbuğ Alparslan Türkeş’in “Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş” sözü bizlere, birçok şeyi anlatmaktadır. Bu KUTLU DAVADA ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa, tembelliğe, bozgunculuğa DUR demek istiyorsak; Kur’an-ı Kerim’in ilk sözü “İKRA” ile yola çıkmak, “İlim Çin’de dahi olsa gidip alınız” Hadis-i Şerifi ile bütünleşmemiz için, Eğitime önem vermekteyiz.

Ülkü Ocakları; Yesevi’nin irfan ateşiyle tüten kutlu bir ocaktır. Ülkü Ocakları; Vatandır, TÜRKLÜK’tür, İMAN’dır, Bayraktır. Bu ocakta pişen gönüller; Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarınlarıdır.

Bu anlamda bu KUTLU DERGAHIN kapıları herkese açıktır. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını Ocağımıza teslim edebilirler.

Bu KUTLU DERGAH,bu Vatan var olduğu müddetçe Vatan’ı böldürmeyecek, Bayrağı indirtmeyecek, Ezanı dindirtmeyecektir.” şeklinde konuştu.

Başkan Işık konuşmasının devamında “Çocuklarımızın geleceğine katkıda bulunmak için Kurban derilerinizi Malatya Ülkü Ocaklarına bağışlayın. Hem içiniz rahat olsun, hemde kafanız. Bu KUTLU DERGAHDA Vatan haini yetişmez, hırsız yetişmez, sapık yetişmez. Bizler burada VATAN, BAYRAK, EZAN sevgisi aşılarız. Bizler, bölücülüğü değil bütünleşmeyi, bir olmayı, birlikte olmayı, etle tırnak olmayı kısacası; Çanakkale’yi, Kahraman Maraş’ı, Gazi Antep’i yani kalleş değil, KARDEŞ olmayı öğretiyoruz. Ülkü Ocakları olarak hedefimiz; bilgi birikimi geniş, sportif, ahlaklı bir gençlik yetiştirip ailelerimizden hayır duası almaktır.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın