19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

VALİ HULUSİ ŞAHİN’İN “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” MESAJI

Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık Günü, toplumumuzun da önemli bir kesimini oluşturan engellilerin istek ve ihtiyaçları ile sorunlarına dikkat çekilmesi, bu konuda toplumsal bilinç ve farkındalığın artırılması bakımından önemli bir gündür.

Ülke olarak engelli vatandaşlarımızın hayatının iyileştirilmesi için sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda dünyaya örnek olunacak çalışmalar hayata geçirdik. Engelli vatandaşlarımızın maruz kaldığı olumsuzluğu ortadan kaldırmak, yaşam kalitelerini iyileştirmek, hiçbir ayrımcılığa uğramadan haklarının korunması ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak millet ve devlet olarak en temel görevimizdir.

Tüm zorluklara rağmen hayat mücadelesini azimle devam ettiren, spordan sanata, eğitimden çalışma hayatına kadar her alandaki başarıları ile çocuklarımıza ve gençlerimize örnek oluşturan tüm engelli kardeşlerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engelli vatandaşlarımız ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyorum. Tüm engelli vatandaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam geçirmesini diliyorum.

Hulusi ŞAHİN

Vali

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın