29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’da Bayan Lastikci Şaşırttı

Malatya’da Bayan Lastikci Şaşırttı

​​​​​​​​‘Araç Lastiğini değiştirmek için Sanayi muhiti Yeşiltepe Yolundaki Michellin bayii Şanlı Oto Lastik firmasına gittim. İşletmede bulunan Serap Aksüt isimli Bayanla görüşüp anlaştıktan sonra lastikleri değiştirmek için önlük giydiğini görünce şaşırdım. Hayırdır dedim. Ben değiştireceğim dedi.

Şaşkınlığım bir kez daha arttı. Neden şaşırdınız ki Ben hem Müşteri Temsilcisiyim hem de Lastik değişimini kendim yapıyorum dedi. Gönül rahatlığı ile bir bayan olarak gelip hem lastiğinizi seçebilirsiniz, kahvenizi içerken de ben de lastiği değişip, havasını şişirip balans ayarını da yaptıktan sonra lastiğinizi takarım dedi.

Bayanların rahatlıkla gelebileceği bir işletme hayal ettik ve bunu başarma gayretindeyiz. Çünkü bayan olarak araç kullanıyorsunuz ama lastikleri değiştirmek için bile eşinizin izin günlerinde belki de istirahat günlerinde eşinizi, kardeşinizi veya babanızı gönderiyorsunuz neden lastik değişimine de kendiniz gelmeyesiniz dedi.

Bir bayan olarak çok memnun kaldım. Artık sanayide sadece lastikçi değil, tamirci, oto yıkamacı da görmek isterim. Bunun için lastikçi bayanın müsaadesini alarak resimlerini de çektim. Bunu haber yapacak bir haber sitesi bulursam yayınlamaya izniniz var mı dedim. Tabiî ki seve seve dedi. ’

Haber Fotoğraf : Yasin BİKRİYE

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın