29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’da Büyükşehir Belediyesine ilk aday adayı; Avukat Ali Bakan Oldu

Malatya’da Büyükşehir Belediyesine ilk aday adayı;  Avukat Ali Bakan Oldu

Malatya’da Büyükşehir Belediyesine ilk aday Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi hareketlilik de yavaş yavaş artıyor. Bu kapsamda Malatya’da Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için AK Parti’den ilk aday adaylığını açıklayan isim Av. Ali Bakan oldu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olduklarını belirten Bakan, “Allah nasip ederde, görev bize tevdi edilirse, teşkilatlarımızla uyumlu bir şekilde el ele, kol kola Malatya’ya hizmet edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Gönül Belediyeciliği’ kavramını en güzel şekilde hayata geçireceklerini belirten Bakan, “2014 Mahalli seçimlerinde aday adaylığımıza Malatya halkı büyük bir teveccüh göstermişti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde de, Malatya halkının, çevremizin, yakın dostlarımızın talep ve teşvikleri ile Cenab-ı Allah’ın da inayeti ile belediye başkanlığı görevine talip olmuş bulunmaktayız. Görev verildiği takdirde şahsım ve ekibim olarak devam eden yatırım ve hizmetlerin tamamlanması noktasında gayret sarf etme düşüncesindeyiz. Bunun yanında hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle Malatya’mızı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için kentin tüm bileşenleri ile birlikte el ele vererek, gece gündüz gözetmeden çalışmak arzusundayız. Bu amaçla hazırlamış olduğumuz projelerimizi zamanı geldiğinde Malatya kamuoyu ile paylaşmayı düşünmekteyiz” diye konuştu.

Kıymetli Arkadaşlar Bugün Saat 11:00’de düzenlemiş olduğum basın toplantısı ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığımızı Açıkladık. Çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim bizi mahçup etmesin. 

BASIN AÇIKLAMASI

2014 yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olmuş bu konuda çalışmalarımızı yapmıştık. Önümüzdeki 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday olma kararı almış bulunmaktayız.

Malatyalıyım, Malatya’nın tüm bileşenleri ile yani Ak Parti milletvekillerimiz , il başkanım , ilçe başkanlarım, kadın kolları, gençlik kolları ve tüm teşkilat mensupları ile AK PARTİYE Malatya’da en yüksek noktaya yükseltmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız.

Allah nasip eder, görev bize tevdi edilirse teşkilatlarımızla uyumlu bir şekilde el ele kol kola Malatya ya hizmet edeceğiz.

Yani Başkanımızın “ Gönül Belediyeciliği” emirlerini en güzel şekilde hayata geçireceğiz.

2014 Mahalli seçimlerinde aday adaylığımız için Malatya halkı tarafından büyük bir teveccüh gösterilmişti, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde de; Malatya halkının, çevremizin, yakın dostlarımızın talep ve teşvikleri ile Cenab-ı Allahın da inayeti ile Belediye başkanlığı görevine talip olmuş bulunmaktayız. Görev verildiği takdirde şahsım ve ekibim olarak devam eden yatırım ve hizmetlerin tamamlanması noktasında gayret sarf etme düşüncesindeyiz. Bunun yanında hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle Malatyamızı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için kentin tüm bileşenleri ile birlikte elele vererek gece gündüz gözetmeden çalışmak arzusundayız . Bu amaçla hazırlamış olduğumuz projelerimizi zamanı geldiğinde Malatya kamuoyu ile paylaşmayı düşünmekteyiz.

Çalışmalarımızda Malatya’mızı bir bütün olarak tasavvur edip kentin her noktasına eşit mesafede hizmet sunmaya, Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde yapılan yatırımlarla, alt yapısıyla, üst yapısıyla, kent bilinciyle, kentlilik duruşuyla, sosyal kültürel projeleriyle, altyapı ve sportif çalışmalarıyla tüm Türkiye’de adından söz ettiren bir belediye oluşturmak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bu konuda amacımız Malatyamızı daha yaşanabilir, insanların güven ve huzur içerisinde vakit geçirdiği, ulaşımdan sosyal yaşama, eğitimden sağlığa, kültürden üretime, altyapıdan üstyapıya bütün hizmetlerin eşit ve adil bir şekilde kentin her yanına dağıldığı bir huzur kenti haline getirmek adına aday adayı olma kararı aldık.

Allah’ın inayeti ve Malatyalı hemşerilerimizin desteği ile seçilir isek Malatya’mıza hizmet etmekten şeref duyacağız. Halkımıza layık olmak için haktan adaletten ve eşitlikten ayrılmadan tüm kesimlerini kucaklayarak hizmet edeceğiz.

Ak Parti çatısı altında Malatya’mızdaki birlik ve beraberliği artırarak memleketimize hizmet etmek için böyle bir karar almış bulunmaktayız. Daha yaşanabilir bir Malatya için sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla; birlik ve beraberlik içinde ülkemiz üzerindeki oynanan oyunların da farkında olarak el ele, kol kola, gönül gönüle kenetlenme, bir olma, diri olma, iri olma amacıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın hedeflediği 2023, 2051,2071 hedeflerine yürüyen güçlü Türkiye’yi inşasında yer almak için aday adayı olmaya karar verdik. Bu nedenle de, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı niyetimizi Malatyalı hemşerilerimizle paylaşmak ihtiyacı hissettik. 4 yıl öncesinde olduğu gibi bu dönem de Malatyalı hemşerilerimizin taleplerine kayıtsız kalamadık. Öncelikle ben değil biz diyerek AK Parti’ye gönül vermiş halkımızın sesi olmak için aday adayıyız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda başta ülkemiz olmak üzere, ilimize ve ilçelerimize hizmet etmeyi bizlere nasip eder inşallah

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın