29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’da Geleneksel El Nakışları Kursu Açılıyor

Malatya’da Geleneksel El Nakışları Kursu Açılıyor

MABESEM kurs yelpazesini genişletiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM), kurs yelpazesine yenilerini eklemeye devam ediyor. Sanat Merkezi bünyesinde verilen kurslar yoğun ilgi görürken, şimdi de geleneksel el nakışları kursunun açılacağı belirtildi.

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı Sanat Merkezi’nde usta eğitmenler tarafından verilen ahşap oyma,  ahşap yakma, bağlama, bez bebek, bakır rölyef, çini, diksiyon, dublaj, drama, ebru, el sanatları, fotoğrafçılık, gitar, grafik tasarım, heykel, hüsn-ü hat, karakalem, kağıt rölyef, keman, kil şekillendirme, ney, pantomim, piyano, ses eğitimi, şan eğitimi, seramik, takı tasarımı, temel sanat eğitimi, tezhip, tiyatro, yan flüt, yağlı boya, ritim, ut, ahşap oyma, su kabağı lamba sanatı ve robot yapımı kurslarına on binlerce kursiyer katılıyor. Verilen bu kurslara ilaveten şimdi de geleneksel el nakışları kursu açılıyor.

Müracaatlar başladı

malatya_nakis_kursu

Uzman eğitimciler tarafından verilecek olan geleneksel el nakışları kursuna yeterli müracaatın olması halinde önümüzdeki günlerde açılacağı belirtildi.

Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağında bulunan  MABESEM'de açılacak olan geleneksel el nakışları kursuna katılmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri istendi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın