18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’da Otobüsler bir gün ücretsiz

Malatya’da Otobüsler bir gün ücretsiz

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı toplantıları tamamlandı

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı II. oturumu, 13 Haziran Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hasan Gögüs başkanlığında yapıldı.

Saat 14.00’de Büyükşehir Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda, Ramazan ayının hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Meclis Başkan Vekili Gögüs, “Ramazan ayında her gün bir şehit haberi alıyoruz, şehitlerimize Allahtan Rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Gündem maddeleri arasında bulunan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

Otobüsler bir gün ücretsiz

Ramazan Bayramının birinci günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına yönelik olarak Ulaşım Hizmetleri Dairesi’nin vermiş olduğu teklif maddesi de görüşülerek kabul edildi.

Sosyal Projelere Büyükşehir Belediyesinden destek

Malatya İlim ve Araştırma Derneği’nin‘Eğitim Mahallede Başlar’ projesine ortak olunması ve Tandoğan Çok Amaçlı Sosyal Tesisin ücretsiz olarak ilgili derneğe tahsisi; Malatya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği’nin ‘Yetim Destekleme ve Gençlik Merkezi’ projesine ortak olunması ve Sancaktar Çok Amaçlı Sosyal Tesisin ücretsiz olarak tahsis edilmesine yönelik gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi.

Temmuz Ayı Meclisi

Malatya Büyükşehir Meclisi, Temmuz Ayı toplantısını 13 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın