29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’da Vali Yardimcilari Sürmen ve Özyiğit Görevlerine Başladı

Malatya’da Vali Yardimcilari Sürmen ve Özyiğit Görevlerine Başladı

01 Aralık 2016 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilimize atanan Vali Yardımcıları Ali Deniz Sürmen ve Regaip Ahmet Özyiğit Malatya Valiliği emrindeki görevlerine başladılar. 

Göreve başlamaları münasebetiyle Vali Toprak’a nezaket ziyaretinde bulunan Vali Yardımcıları Sürmen ve Özyiğit, Vali Toprak’ın mahiyetinde görev yapmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ve kendisinin tecrübelerinden istifade etme fırsatı bulacaklarını belirttiler.

Vali Toprak’ da Vali Yardımcıları Sürmen ve Özyiğit’ e ilimize hoş geldiniz diyerek yeni görevlerinde başarılar diledi.  

Çorum Vali Yardımcısı görevinde iken Malatya Vali Yardımcısı görevine atanan Ali Deniz Sürmen,  1956 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş' da tamamladı. 1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünden mezun oldu. Mesleğe 1983 yılında Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak başladı, Edirne Enez ve Denizli Çivril Kaymakam Vekilliğinden sonra, asaleten Sivas Gemerek Kaymakamlığı, Artvin Murgul Kaymakamlığı, Kastamonu Vali Yardımcılığı, Bilecik Osmaneli Kaymakamlığı, Tekirdağ Saray Kaymakamlığı ve Edirne Vali Yardımcılığı ve Çorum Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Malatya Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, İçişleri Bakanlığına, Orman ve Su İşleri Bakanlığına, Sağlık Bakanlığına ve Kalkınma Bakanlığına bağlı kurumlardan sorumlu olan Vali Yardımcısı Sürmen İngilizce bilmekte, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Konya Seydişehir Kaymakamı görevinde iken Malatya Vali Yardımcısı görevine atanan Regaip Ahmet Özyiğit, 1979 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 2001 yılında Balıkesir Dursunbey ilçesinde Kaymakam vekili olarak görevine başladı. Trabzon Şalpazarı, Diyarbakır Hazro, Gümüşhane Şiran, Yozgat Şefaatli ilçelerindeki Kaymakamlık görevlerinin ardından İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü olarak görev yaptı. Konya Seydişehir Kaymakamlığı görevinde iken Malatya Vali Yardımcılığı görevine atandı.

 

Başbakanlık ve Başbakan Yardımcılığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, Ekonomi Bakanlığına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına, Kültür ve Turizm Bakanlığına, İçişleri Bakanlığına bağlı kurumlardan sorumlu olan Vali Yardımcısı Özyiğit, İngilizce bilmekte, evli ve 3 çocuk babasıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın