28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’daki ziyaret ve temaslarını sürdüren Çalık, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına katıldı.

Malatya’daki ziyaret ve temaslarını sürdüren Çalık, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına katıldı.

“Tayyip Erdoğan’sız, AK Parti’siz bir Türkiye tasavvur edenlere 31 Mart’ta gereken cevabı vereceğiz”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “PKK’sıyla, FETÖ’süyle, DEAŞ’ıyla, PYD’siyle, YPG’siyle terör örgütlerinin uzantılarına karşı en yürekli duruşu sergileyen benim bölgemin insanı, Bingöllü kardeşlerime teşekkür ediyorum. Terör örgütlerine karşı dimdik durdunuz. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin yanında durdunuz. 31 Mart’ta çok önemli bir seçim var. Bu seçimde bir kez daha tekrar Cumhur İttifakı’yla birlikte AK Parti’nin ve cumhurbaşkanımızın yanında yer alacaksınız” dedi.

Malatya’daki ziyaret ve temaslarını sürdüren Çalık, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına katıldı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Çalık, “2002’de sağlıktaki memnuniyet yüzde 46’dan bugün yüzde 74’e çıktıysa bunun fiziki şartların iyileştirmesi olduğu kadar hekimlerimizin katkısı oldukça büyüktür. Sağlıkta yüzde 74’lere çıkmış bir memnuniyet var. Bu memnuniyeti sağlayan sağlıkçılarımızla ilgili Türkiye’de ilk kez yıpranma payını çıkarttık. Bunun üzerine başka bir pozitif ayrımcılık yaparak tıp ve diş hekimlerine emeklilikte de bu katkıyı vermeye devam ettik” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Çevre Gönülleri Platformu Üyeleriyle bir araya gelerek, çevre hakkında önemli bilgiler paylaştı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ardından Bingöllüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Milletvekili Çalık, Bingöllülerin zor zamanların adamları olduğunu ifade ederek, “Kolayı herkes yapar ama zoru Bingöllüler yapar. Biz, 7 Haziran’da Bingöllülerin nasıl sapasağlam durduğunu gördük. 7 Haziran’da terör örgütleriyle payandalık eden siyasi partilerin karşısında Bingöllü hemşerilerim sapasağlam, dimdik durdu. Siz hep Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldınız. AK Parti’nin yanında yer aldınız. Türkiye’de milli ve yerli duran partinin ve onun liderinin yanında yer aldınız. Bingöl’de tarih yazdınız, Türkiye’nin birincisi oldunuz. Malatya’da tarih yazarken de onun altına Bingöllü kardeşlerim imza attınız” dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine de dikkat çeken Çalık, “Milli ve yerli bir duruş sergilediğiniz, Türkiye’nin üzerinde oynanan oyuncuların sizler vereceğiniz destek ve dualarla bozacağınız için, şimdiye kadar yapılmak istenen darbelere nasıl göğsünüzü siper ettiyseniz, 15 Temmuz’da tanklara, ekonomik darbelere göğsünüzü nasıl siper ettiyseniz, 31 Mart’ta da Tayyip Erdoğan’sız, AK Parti’siz bir Türkiye tasavvur edenlere Bingöllü kardeşlerim gereken cevabı verecektir. Terör örgütleriyle kol kola yürüyenlerin kimler olduğunu biliyorsunuz. Ben; PKK’sıyla, FETÖ’süyle, DEAŞ’ıyla, PYD’siyle, YPG’siyle terör örgütlerinin uzantılarına karşı en yürekli duruşu sergileyen benim bölgemin insanı, Bingöllü kardeşlerime teşekkür ediyorum. Terör örgütlerine karşı dimdik durdunuz. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin yanında durdunuz. 31 Mart’ta çok önemli bir seçim var. Bu seçimde bir kez daha tekrar Cumhur İttifakı’yla birlikte AK Parti’nin ve cumhurbaşkanımızın yanında yer alacaksınız” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın