28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatyalı İş adamları Cemal TURGUT ve Yusuf BULUŞ tıbbi cihaz bağışında bulundu.

Malatyalı İş adamları Cemal TURGUT ve Yusuf BULUŞ  tıbbi cihaz bağışında bulundu.

Malatyalı iş adamları, Malatya Devlet Hastanesi’ne kurulan, Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi ve Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi’ne tıbbi cihaz bağışında bulundu.

Malatyalı İş adamları Cemal TURGUT ve Yusuf BULUŞ, Malatya Devlet Hastanesi’nde kurulan 8 yataklı Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi ve  16 yataklı Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesine hasta başı monitör ve merkezi monitör sistemi bağışında bulundu. Bağışçı iş adamları “Malatya’mıza çok güzel hizmetler sunan hastanemize katkı yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve bunun tüm Malatyalı iş adamlarımıza örnek olmasını diliyoruz”, açıklaması yaptı.

Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Erhan BERK, “Hastanemizde özellikle yeni açtığımız birimlerde zaman zaman malzeme ya da cihaz ihtiyacımız ihtiyacımız olabiliyor ve bunları tespit ettikçe gidermeye çalışıyoruz. Bu eksiklerimizi gidermede sağ olsun Malatyalı hayırseverlerimizin de katkısı oluyor. Bu anlamda her iki yoğun bakım ünitemize yapılan bu bağışlar hastanemiz ve Malatya’mız adına çok kıymetlidir, bağışçılarımıza şahsım ve hastanemiz adına ayrıca burada tedavi görecek tüm hastalarımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet YILMAZ, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp GÜMÜŞ ve Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr.Erhan BERK’in katıldığı törende bağışçılar Sayın Cemal TURGUT ve Sayın Yusuf BULUŞ'a teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın