29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’lı İş ve Siyaset İnsanı Veysel Karademir’e Başarı Plaketi

Malatya’lı İş ve Siyaset İnsanı Veysel Karademir’e Başarı Plaketi

Malatya’lı İş ve Siyaset İnsanı Veysel Karademir’e Başarı Plaketi

Malatya Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı Kurucular Kurulu Üyesi Olan Partide Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı Görevinide Yürüten Veysel Karademir Malatya’nın Gururu Oldu .

Malatya’nın Sevilen İş ve Siyaset İnsanı  Veysel Karademir  Gelecek Partisi Genel Merkez İdari Mali İşler  Başkan Danışmanlığı  ve Güneydoğu Anadolu Bölge Kordinatörlüğü Görevine Getirildi.

Yaptığı Başarılı Çalışmalarla Kısa Bir Zaman İçerisinde Kurulan Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatında Göz Dolduran  Gelecek Partisi Genel Merkez İdari Mali İşler  Başlan Danışmanlığı  ve Güneydoğu Anadolu Bölge Kordinatörü Veysel Karademir’e Ankara’da Düzenlenen Törenle Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve  İdari ve Mali İşler  Başkanı  Feramuz Üstün Tarafından Başarı Plaketi Verildi.

Veysel Karademir; Ben Bu Başarı Ödülünü Tüm Malatya ve Malatya İl Teşkilatım Adına Arıyorum. Bu Başarı Ödülünde Emeği Olan Bir Çok Yol ve Dava Arkadaşım Var. Biz Bir Ekibiz. Bizde Ben Yok Biz Var Anlayışı Vardır. Başarıda Başarısızlıkta Hepimizindir. Bunun İçin Sayın Genel Başkanım Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve  İdari ve Mali İşler  Başkanı  Feramuz Üstün’den Aldığım Bu Başarı Ödülünde Tüm Malatya İl ve İlçe Teşkilatındaki Her Bir Yol Arkadaşımında Hakkı Vardır. Kısa Zamanda Böyle Bir Göreve Gelmek Tüm Malatya’lılar Adına Çok Sevindirici Bir Olaydır. Bundan Sonrada Hiç Durmadan Ülkemin ve Malatya’mızın En İyi Yerlere Gelmesi , Barışın , Kardeşliğin , Liyakatın , Adaletin ve Hulukun Üstünlüğünün En Önde Olduğu Bir Anlayış İçin Çocuklarımıza ve Torunlarımıza İyi Bir Gelecek , İiyi Bir  Malatya , İyi Bir Türkiye Bırakmak İçin Kanımızın Son Damalasına Kadar Çalışacağız Dedi.

 İdari Mali İşler  Başlan Danışmanlığı  ve Güneydoğu Anadolu Bölge Kordinatörü Veysel Karademir Ayrıca Bu Başarı Ödülünün Alınmasında Büyük Emeği Olan Tüm Malatya ve Malatya’nın Yerel Basınına da  Teşekkür Etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın