28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız’dan, Başkan Selahattin Gürkan’a Teşekkür

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız’dan, Başkan  Selahattin Gürkan’a Teşekkür

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız’dan, Başkan  Selahattin Gürkan’a Teşekkür

( MATEK – DER )  Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız , SMA TIP 1 hastası olan ve her geçen gün hareket kabiliyetini biraz daha kaybeden minik Eyüp Çınar’ın yaşama tutunabilmesi  ve tedavi masraflarının karşılanması için  tüm Malatya olarak büyük bir kampanya yürütülüyor.

 ( MATEK – DER )  Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız ,  SMA TIP 1 hastası minik Eyüp Çınar’a  verdikleri destekten dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Başkan Aykız , SMA TIP 1 hastası olan minik Eyüp Çınar’a durumu izah ettiğimiz ilk dakikadan itibaren  desteğini esirgemeyen ,  Malatya  Kültür AŞ’ye ait Malatya’nın muhtelif yerlerindeki reklam panolarını hiç bir ücret talep etmeden SMA TIP 1 hastası minik Eyüp Çınar’a  tahsis eden   Başta  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a , konuyu ilk ilettiğimiz günden itibaren her türlü desteği esirgemeyen Selahattin Gürkan Başkanımızın Danışmanı Hamit Özpolat’a , Malatya  Kültür AŞ’ye ve tüm çalışanlarına şahsım ve Dernek Yönetimi ve tüm üye arkadaşlarım  adına  bizleri yanlız bırakmayan dualarını esirgemeyen tüm  Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına  çok teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Şerif Aykız Malatya Tekstil ve Konfeksiyoncular Derneği olarak  bu minik evladımız için  bizlerde tüm üye arkadaşlarımızla birlikte seferber olduk. Minik Eyüp Çınar’ın tedavisi için bizler dernek olarak ciddi maddi ve manevi destek   olduk. Özellikle  minik evladımız için yürütülen yardım kampanyasına MATEK – DER üyesi olan tüm fabrika sahibi arkadaşlarımız ve fabrika çalışanı her bir kardeşimiz bu yardım kampanyasına maddi manevi destek verdi.   Ben şahsım ve Dernek Yönetimi ve tüm üye arkadaşlarım  adına  bizleri yalnız bırakmayan dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Başkan Şerif Aykız  İnşallah minik evladımız Allah’ın izni ile en kısa zamanda sağlığına kavuşur dedi.

 

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın