18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Mazlum-Der Genel Başkanı Ramazan Beyhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Mazlum-Der Genel Başkanı Ramazan Beyhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

MAZLUM-DER GENEL BAŞKANI BEYHAN, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ
Mazlum-Der Genel Başkanı Ramazan Beyhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Mazlum-Der’in faaliyetleri ve insan hakları konuşuldu.

Mazlum-Der Genel Başkanı Ramazan Beyhan, beraberinde Mazlum-Der Malatya Şube Başkanı Mehmet Aslan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Mazlum-Der Genel Başkanı Ramazan Beyhan, “Mazlum-Der insan hakları örgütü. Çeyrek asırdır insan hakları mücadelesini veriyor. Ben genel başkanlığını yapıyorum. Malatya’da Cumartesi-Pazar günü bizim genel yönetim kurulumuz olacak. Toplantıdan önce geldim. Malatya’mızın yerel belediyelerini ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Üniversite, kanaat önderleri, STK’lar ile görüşüyoruz” diyerek, nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mazlum-Der yönetim kurulu başkanımıza bizleri ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Mazlum-Der başkanımızın da ifade ettiği gibi gerçekten mazlumların hakkı ve hukuku korunması noktasında vermiş olduğu mücadeleler takdire şayan mücadelelerdir. Gerçekten de mağdur, mazlum ve garip gureba diye tabir edeceğimiz insanların hak ve hukukunun korunmasında Mazlum-Der hakikaten güzel bir sivil toplum örneği vererek kendi alanında güzel başarılara imza atan bir sivil toplum örgütümüz. Genel başkanımızı değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızı burada görmek bize ziyadesiyle mutluluk verdiğini belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın