28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Medya Şampiyonu Beşiktaş

Medya Şampiyonu Beşiktaş

ÜÇ BÜYÜKLERİN MEDYA KARNESİ

Süper Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala mutlu sona ulaşan takım Beşiktaş oldu. Fenerbahçe ikinci sıradaki yerini garantilerken, Galatasaray ise son hafta alacağı galibiyetle Avrupa hesaplarına başladı.

MEDYANIN ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ

      Derlediği raporlarla medyayı mercek altına alan Ajans Press üç büyüklerin medyaya yansıyan haberlerini inceledi. Ajans Press’in incelemesine göre hafta başından bu yana Şampiyon Beşiktaş’la alakalı 1794 haber yapıldı. Fenerbahçe 1334 habere konu olurken, oynadığı Euroleague finali bu haberlerin çoğunun içeriğini oluşturdu. Geçen senenin üç kupalı şampiyonu ve bu sene istediği gibi bir yıl geçiremeyen Galatasaray’ın haber sayısı ise 973’te kaldı.

      Üç büyüklerin başkanlarında ise sıralama yine aynı kaldı. Ajans Press’in yazılı basın incelemesine göre Şampiyon Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman hafta başından beri 269 haberle en çok konuşulan kulüp başkanı olmayı başardı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 125 haberde yer alırken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek 82 haberde kendine yer buldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın