28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hamit Fendoğlu (Hamido), gelini ve 2 torununun mezarını ziyaret ederek dua etti.

(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hamit Fendoğlu (Hamido), gelini ve 2 torununun mezarını ziyaret ederek dua etti.

Bahçeli’den Şehit Hamido’nun mezarına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Nisan 1978 tarihinde Malatya Belediye Başkanı iken uğradığı bombalı suikast sonucu şehit edilen Hamit Fendoğlu (Hamido), gelini ve 2 torununun mezarını ziyaret ederek dua etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kentteki programına katılan MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli, beraberinde MHP yöneticileri ile birlikte Bulgurlu Mahallesine geçti.

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız’ın da eşlik ettiği MHP Genel Başkanı Bahçeli, burada 17 Nisan 1978 tarihinde bombalı suikast sonucu şehit edilen MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun aynı zamanda amcası olan Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu, gelini Hanife ve torunları Kürşat ile Bozkurt’un mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ziyaretine ilişkin olarak sosyal medya hesabından, “Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Amcam Şehit Hamit FENDOĞLU, Şehit Yengem Hanife ve Şehit yeğenlerim Bozkurt ve Kürşad FENDOĞLU’nun kabirlerini ziyaret ederek, dualarla ile yad etti. Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun. Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli’nin Amcam Şehit Hamit FENDOĞLU’nun kabirini ziyareti sonrası değerli aile büyüklerimizle hasbihal ettiler. Teşkilat demek Aile demektir.” İfadelerini kaydetti.

17 Nisan 1978 tarihinde posta yoluyla gönderilen bombalı paketi Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu, evine götürerek açmış ve bombanın patlaması ile birlikte Fendoğlu, gelini ve 2 torunu ile birlikte şehit düşmüştü.

MHP Genel Başkanı Bahçeli daha önce de MHP Kurucu Lideri Alparslan Türkeş ile birlikte de Hamido’nun mezarını ziyaret etmişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın