28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP Malatya İl Başkanı Kalı’dan birlik çağrısı

MHP Malatya İl Başkanı Kalı’dan birlik çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı'na atanan Ömer Faruk Kalı "Bizim davamızda görev verilirse alınır, görevden kaçılmaz. Bizde bu bilinç ve düşünce ile verilen görevi, elimizden gelenin en iyisini yerine getirmek üzere devraldık" dedi.

Mehmet Erdem’in Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez tarafından görevden alınmasının ardından boşalan il başkanlığı görevine genel merkez tarafından getirilen Dr. Ömer Faruk Kalı yaptığı yazılı açıklamada," "Yeni tablo davamıza, partimize ve Malatya'mıza hayırlar getirsin. Herkes emin olmalıdır ki, Malatya'da ülkücü hukuku koruyarak ve birliğimizi, beraberliğimizi sağlayarak anlamlı hizmetler sunacağız. Biz bu inançla yola çıkıyoruz. Bizimle yol yürüyenleri ve bize bu görevi layık görenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Geçmişten günümüze görev yapmış, il başkanlarımıza ve yöneticilerimize, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.


Bizim davamızda görev verilirse alınır, görevden kaçılmaz. Bizde bu bilinç ve düşünce ile verilen görevi elimizden gelenin en iyisini yerine getirmek üzere devraldık. Memleketimizi yangın yerine dönüştüren bilsinler ki, Ülkücüler var oldukça bu memlekete zeval gelmeyecektir. Malatya'da Ülkücü gönülleri birleştireceğiz. Tüm ilçe teşkilatlarımızla birlikte, gönül seferberliği başlatacağız. Yorulmayacağız, bıkmayacağız, herkesi kucaklayacağız" şeklinde konuştu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın