28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP’li Fendoğlu: Çalışana zam ve yeni yatırımlara devam

MHP’li Fendoğlu: Çalışana zam ve yeni yatırımlara devam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya’da 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB), çalışanlarına zam yapan ve yeni yatırımlar yapma kararı alan bir işletmeyle istişarelerde bulundu.

MHP’li milletvekili Fendoğlu, OSB’de Tecdelioğlu Gurup tekno bağlantı elemanları Çetin Cıvata A.Ş.  fabrikasında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tecdelioğlunu ziyaret etti. Ziyarete; MHP’li Fendoğlu’nu karşılayan Tecdelioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından MHP’li milletvekili Fendoğlu, Tecdelioğlu ailesinin 1976 yılında İstanbul’da kurdukları Çetin Cıvata A.Ş.;1988 yılında Boğaziçi Bilgisayar A.Ş.’yi de bünyesine katarak Aidata markalı bilgisayarın Türkiye’deki üretimini sağlamış olduğunu hatırlatarak, “Aynı yatırımcılar Tekno Bağlantı Elemanlar Limited Şirketi’ni kurmuş ve Tecde Grup Tekno Bağlantı Elemanları fabrikasında Malatya’da 200 ve Türkiye genelinde 1000 kişiyi istihdam etmektedirler. Yıllık cirosu 80 trilyon olan bu işletmenin başarı öyküsü ve ekonomik savaşın yaşandığı bu dönemde yapmış oldukları işletmelerimize örnek teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.

“BU TÜM İŞLETMELERE ÖRNEK TEŞKİL ETMEKTEDİR”

Milletvekili Fendoğlu, Ülkenin büyük bir ekonomik savaş içerisinde iken yatırımlarına devam eden ve hatta çalışanlarına yüzde 11 oranında zam yapan bir işletmeyi ziyaret ettiklerini kaydeden Fendoğlu şunları söyledi:

“Bu yatırımcımızın yapmış olduğu yeni yatırımlar ve emekçilerine vermiş olduğu destek bu hassas dönemde ayrıca büyük bir öneme sahiptir. Türkiye hassas bir dönemden geçerken mevcut yatırımlarını muhafaza etmesi ve bunların üzerine yenisini eklemesi hasebiyle çalışmalarına durmadan ve ülke sevdasıyla devam eden bu işletmeniz tüm işletmelere örnek teşkil etmektedir.”

“TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAKLARDIR”

Türkiye Devleti’nin büyük bir devlet olduğunu vurgulayan Fendoğlu, şöyle dedi:

“Milletimiz her türlü zorluğun üstesinde gelecek güce kararlılığa sahiptir. Gücünü milletinden alan bu devlet Allah’ın izniyle tüm şer odaklarının oyunlarını bozacaktır. Ülkemiz işletmecilerinin ve çalışanlarının, var gücüyle bu ekonomik savaşta devletinin yanında yer aldığını bugünkü ziyaretimizde bir kere daha gördük. Ayrıca bu işletmemiz; ekonomik sıkıntıların yaşandığı dönemde de krizin fırsata çevrilebileceğini, kararlılık, azim ve stratejik planlarla birçok sıkıntının üstesinden gelinebileceğini de kanıtlamaktadır. Güçlü işletmeler ve güçlü çalışanlar Türkiye’nin gelişmesi yolundaki en önemli ihtiyaçlarımızdandır. İşletmelerimiz Türkiye’nin gelişmesi için hem birbirlerine destek verecek hem de bu rekabet ortamında kendilerini geliştirerek Türkiye’nin gücüne güç katacaklardır.”

Milletvekili olarak işletmecilerin yaşadığı sorunlara çözüm üretme anlamında ellerinden geleni yapacaklarını ve her daim onların yanında yer alacaklarını belirten Fendoğlu, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı işletme sahibine teşekkür etti. Ardından işletmeci Tecdelioğlu, günün anlam ve önemine binaen Fendoğlu’na teşekkür plaketi taktim etti. Milletvekili Fendoğlu ise Tecdelioğlu’na çalışmalarında başarılar dileyerek, plaket verdi. Fendoğlu, daha sonra fabrikayı gezdi, işçilerle konuştu, fabrikanın işleyişi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın