28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Mike Tyson’ın 1995 Yılındaki Boks Maçından Şaşırtan Görüntü!

Mike Tyson’ın 1995 Yılındaki Boks Maçından Şaşırtan Görüntü!

Sosyal medyada bir şeyin anında popüler olup şehir efsanesi haline dönüşmesi pek uzun sürmüyor. Hatta her geçen gün bu tarz haberlere pek çok yeni versiyonu da ekleniyor. Bu haberimizde konu edeceğimiz şey de onlardan biri.

Bu şehir efsanesinin ana ögesi bir zaman yolcusu. Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson‘ın 1995 yılında Peter McNeeley ile Las Vegas‘ta karşı karşıya geldiği maçta arka planda göze çarpan bir kişi, elinde tuttuğu ve ‘zamanının ötesinde’ bir görüntüye sahip olan cihaz ile internet aleminin ilgisini çekmeyi başardı.

Elinde akıllı telefona inanılmaz derecede benzeyen bir alet olan adam, bu cihaz ile maçı kaydediyor. Tabii bu durum oldukça ilginç zira kameralı telefonlar o dönemlerde ticari bazda pek de popüler değil (bu durum 2000’li yıllarda başlıyor). Hatta mobil sektörün ilk kameralı telefonları da hiç bu görseldeki şekilde olmuyor.

Peki görüntülerdeki cihaz tam olarak ne?

Dediğimiz gibi o zamanlarda kameralı telefonlar, ya da tabletler piyasada olan şeyler değil. Ancak Casio QV-100 ya da Logitech Fotoman gibi kameralar mevcut. Ve muhtemelen arkadaşımızın elinde olan şey de bunlardan biri.

Gerçi bu arkadaş ortaya çıkıp da cihazın ne olduğunu söylemeden gerçeği öğrenemeyiz ancak, zaman makinesi olan birinin gidip de bu maçı izlemesi, yetmezmiş gibi bir de kameraya kaydetmesi pek de mantıklı değil.
999 TL’ye Saf Android Deneyimi General Mobile 5 Plus İncelemesi Videomuzu İzlemek İçin Buraya Tıklayın!

KAYNAK : http://www.webtekno.com/sosyal-medya/mike-tyson-in-1995-yilindaki-boks-macindan-sasirtan-goruntu-h17111.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın