28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Milletvekili Çalık ve Çakır, Darende ilçesini ziyaret etti

Milletvekili Çalık ve Çakır, Darende ilçesini ziyaret etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz 20 yıldır Darende’mize çok önemli hizmetleri kazandırdık. Darende her zaman “Hizmetin adresi AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan” dedi. Bizlerde, partinin kuruluşundan itibaren cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak Darende’nin verdiği desteğe layık hizmetler yapmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Darende ilçesini ziyaret ederek, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Milletvekilleri Çalık ve Çakır, ilçedeki temasları kapsamında ilk olarak esnaf ziyaretinde bulundu. İlçedeki esnafı tek tek gezen Çalık ve Çakır, vatandaşlarla da bir araya geldi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır daha sonra Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş’i ziyaret ederek, istişarede bulundu.

Milletvekilleri Çalık ve Çakır’ın bir sonraki durağı Darende Belediyesi oldu. Vekiller, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ile ilçedeki devam eden proje ve yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÇAKIR:DARENDE İLÇEMİZE ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Darende Belediyesi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, meclisin tatile girmesinin ardından milletvekilleri ve AK Parti teşkilatı olarak saha çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Milletvekili Çakır, sivil toplum kuruluşları ve esnası ziyaret ettiklerini belirterek, “Merkezin yanı sıra ilçe ziyaretlerinde de bulunup, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Saha ziyaretlerinde sivil toplum kuruluşları, vatandaşlarımız ve farklı sektörlerin temsilcileriyle istişare etme fırsatı buluyoruz. Bunun yanında sahada yapılan yatırım ve çalışmaları da yerinde görüp, inceliyoruz” dedi.

Kentteki temasları kapsamında Darende ilçesini ziyaret ettiklerini dile getiren Çakır, “Darende ilçemiz gelişen, farklı bir noktaya geliyor. Büyüyen ilçelerimizden bir tanesi. Bu noktada Darende ilçemize önemli yatırımlar yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇALIK:DARENDE’YE HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise ’30 Yapraklı Gül Şehri’ olarak adlandırılan Darende’de ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, “Manevi iklimiyle, emin insanların bulunduğu Darende’de vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

Darende’nin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Çalık, şunları söyledi:
“Manevi iklimini en yoğun yaşadığımız, turizmin en canlı yaşandığı ilçemiz. Bu vesileyle biz 20 yıldır Darende’mize çok önemli hizmetleri kazandırdık. En önem hizmet; ‘yol medeniyettir’ dedik, doğuyu batıya bağlayan Karahan Tüneli’ni yaptık. İktidarımızın ilk yollarında Malatya’yı Kayseri’ye bağlayan Karahan Tüneli ile yolumuzu bağlamış olduk. Darende-Malatya il bağlantı yolumuz dahil olmak üzere milletimizin hizmetine sunduk.”

Milletvekili Çalık, Darende’ye Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nin yapıldığını kaydederek, “Bunun yanında fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini kurduk. Aile ve toplum sağlığı merkezleriyle Darende’de sağlığı öncelikle tesis ettik. Eğitim alanında anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve imam hatip liselerimiz ve Darende’ye çok özel olarak hizmet eden meslek yüksekokulumuz ile birlikte ilçemizin eğitimini de ayağa kaldırmış olduk. Darendelilerin katkılarıyla buraya meslek yüksekokulu yapıldı. İlçe merkezinde pazar yerinin yapılması, kadınlarımız için sosyal tesislerin oluşturulması, yolların yapılması ile birlikte önemli hizmetleri Darende’ye kazandırdık. Devlet Su İşleri’nin yaptığı baraj ve göletlerle hizmetlerimiz devam ediyor. Çınar Göletimizi yaklaşık 200 milyonluk yatırımla çalışmalar sürüyor. Darende’ye her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Geride kalan 15 seçimde Darende’nin AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek verdiğini dile getiren Çalık, “Darende her zaman “Hizmetin adresi AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan” dedi. Bizlerde, partinin kuruluşundan itibaren cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak Darende’nin verdiği desteğe layık hizmetler yapmak için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın