18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Milletvekili Tüfenkci’den 2023 mesajı Tüfenkci : “Türkiye’nin yüzyılı başladı”

Milletvekili Tüfenkci’den 2023 mesajı Tüfenkci : “Türkiye’nin yüzyılı başladı”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 2022 yılında önemli yatırımları hayata geçirdiklerini ifade ederek, “2023 yılı bir anlamda Türkiye Yüzyılının başlangıç yılı anlamını da taşıyor. 2022’de oldukça önemli yatırımları hayata geçirdik, 2023 anlamı itibariyle daha farklı geçecek” dedi.

Yeni yılın hayırlar getirmesini temenni eden Tüfenkci, “2023 yılı Türkiye için çok önemli bir yıl olacak. Türkiye Yüzyılının başlangıcı anlamını da taşıyan 2023 manası bakımından da önemli atılımların yaşanacağı bir yıl olacak. İktidarımız döneminde birçok kazanım elde eden ülkemizin daha büyük projelerle bir üst lige çıkacağı bir yıl olacak inşallah. Yerli aracımız TOGG inşallah mart gibi yollarda olacak. Teknoloji hamlemizin nazar boncuğu Kızılelma 2023 yılında göklerde olacak. Enerji noktasında önemli keşiflerde bulundu. İnşallah bu keşifler 2023 yılında da devam edecek. Kendi gazımızı bu yıl kullanmaya başlayacağız. 2023 yılı enerjide önemli kazanımlar elde ettiğimiz ve dışa bağımlılığımızın azaldığı bir yıl olacak.”dedi.

“Çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı bir yıl”

Daha iyiye ulaşmak için daha çok çaba ve gayret göstereceklerini belirten Tüfenkci, şunları kaydetti:
“Yeni yılda devletimize ve milletimize hizmet etme çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak çalışacağımızın altını çizmek isterim.” diye konuştu.

“Yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyorum”

Malatya’da ve ülkede yakalanan huzur ve güven ortamının yeni yılda daha fazla perçinlenerek birlik ve beraberlik içerisinde her zamankinden daha mutlu ve umutlu olunan günler geçirileceğine dair inancının tam olduğunu vurgulayan Tüfenkci, “Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2023 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum Malatya’mıza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın