29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Milletvekili Veli Ağbaba  Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti

Milletvekili Veli Ağbaba  Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti

Milletvekili Veli Ağbaba  Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. 

Ziyarette 16 Nisan Referandumu ile ilgili konuşan Ağbaba, 16 Nisan’da neden hayır dediğimiz 15 Temmuz’da belli oldu. Biz daha önce ne demiştik.  Bu cemaat ve tarikatların bu kadar siyasetin ve ticaretin içinde olması tehlikelidir. Ama bunlar ne dedi.  Biz anlı secdeye değenlerle birlikteyiz. Müslüman bir gençlik yetiştireceğiz demişlerdi.   Her konuşmalarında Okyanus ötesine selamlar yolluyorlardı.  Ne oldu gördük ki 15 Temmuz’da bunlar darbe yapmaya kalktılar. 250 evladımızı şehit ettiler. Sayın Erdoğan ne dedi yanılmışım beni kandırmışlar dedi . Bu nasıl bir devlet yönetme anlayışı her gelen kandırıyor sizi.

Ağbaba ; Peki yarın başkanlık sistemi geldiğinde bütün devletin gücü tek kişiye verildiğinde ne olacak. Peki tekrar kandırılırsanız ne olacak. Bu yüzden biz tek kişinin bütün gücü elinde bulundurmasına karşıyız. Körfez savaşında  eğer meclisin iradesi olmasaydı . Türkiye ta o günlerde büyük sıkıntılar yaşayacaktı.  Meclis iradesi buna dur dedi. Ama Maalesef bunların gazı var freni yok  freni olmayan ülkeleri gördük.  Libya’da Kaddafi , Irak’ta Saddam Hüseyin , Suriye’de Beşar Esad bunların ülkelerini ne hale getirdiğini  hep beraber gördük.  Eğer bunlara dur diyecek frenleyecek bir irade olmuş olsaydı bugünleri yaşamazlardı. Onun için biz gazı olan freni olmayan bir sisteme hayır diyoruz. Bizlerde o ülkelere benzememek için hayır diyoruz dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, konuşmasından sonra Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkan ve Yönetimine ziyaretlerinden  dolayı teşekkür etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise yaptığı konuşmada  şunları söyledi ; Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Malatya’nın sorunlarını her zaman Meclisde gündeme getirmiş , Malatya yararına birçok önerge ve sorunu meclis gündemine  taşımıştır.  Ayrıca bizler yakinen biliyoruz. Sayın vekilimizin , Özellikle Yeni Malatyaspor’a geçen sene ve bu sene ciddi destekleri olmuştur. Sayın Vekilimize ve misafirlerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın