29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Modern Pentatlon Biathle Triathle Avrupa Şampiyonası’nda Arapgir Formasıyla yarışacak.

Modern Pentatlon Biathle Triathle Avrupa Şampiyonası’nda Arapgir Formasıyla yarışacak.

ARAPGİR FORMASIYLA PORTEKİZ’DE YARIŞACAK

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu makamında ziyaret eden Eda Kınacı Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi’nde hemşirelik yapıyor ve aynı zamanda maraton koşucusu. Çeşitli koşulara katılarak önemli dereceler elde etmiş ve şimdi de 26 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Portekiz’de yapılacak olan Modern Pentatlon Biathle Triathle Avrupa Şampiyonası’nda Arapgir Formasıyla yarışacak.

Her yarışa kendi imkânları doğrultusunda katıldığını belirten Eda Kınacı Portekiz’de gerçekleşecek olan Modern Pentatlon Avrupa Şampiyonasına katılım gerçekleştirmek için Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun kendisini desteklediğini ve bu şampiyonaya da Arapgir Formasıyla katılarak hem Arapgir’i hem de Ülkemizi temsil edeceğini, bunun kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu Eda Kınacı’nın yaptığı koşularda göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik ederek Avrupa Şampiyonası için Kınacı’ya başarılar diledi.

Eda KINACI Kimdir?

38 yaşında ve 19 yıllık hemşire olan Eda Kınacı, aynı zamanda 2016 yılında İnönü Üniversitesi BESYO Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Yüksek Lisansını tamamladı. Şuanda İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde halen doktorasını sürdürmektedir. Yakın zamanda katıldığı yarışmalardan elde ettiği dereceler ise şöyle:

– 2016 Çekmeköy Çamur Maratonu 30 km- Genel klasmanda 3.

– 2017 Sapanca Ultra Maratonu 30 km – yaş grubunda 1.

– 2018 Frig Vadisi Ultra Maratonu 54 km – yaş grubunda 1.

– 2018 İda Ultra Maratonu – Genel klasmanda 2.

– 2019 Manavgat Ultra Maratonu 70 km – Genel klasmanda 1.

– 2019 Alanya Modern Pentatlon Milli Takım seçmeleri Büyük Kadınlarda 3.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın