25.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MTTB Başkanı Sağdıç, Gürkan’ı Ziyaret Etti

MTTB Başkanı Sağdıç, Gürkan’ı Ziyaret Etti

Milli Türk Talebe Birliği Başkanı Mehmet Sağdıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.  Ziyarette, gençlerde milli ve manevi ruhun tesis edilmesinin önemine dikkat çekildi.

Milli Türk Talebe Birliği Başkanı Mehmet Sağdıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milli Türk Talebe Birliği Başkanı Mehmet Sağdıç, “Selahattin Gürkan Başkanımıza gençlerin yanında her zaman olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Yoğun programında bizlere de zaman ayırdıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugünkü ziyaretimiz ‘Çanakkale Ruhu ve Gençlik’ adlı konferansımızda bizlere destek veren ve yanımızda olan, programımızın gerçekleşmesinde emeği olan kendilerine ve ekibine teşekkür ziyareti için buradayız. Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun burada olup destek veren Selahattin Gürkan Başkanımıza teşekkür için buradayız. Kendilerinden Allah razı olsun. Gençliğin her zaman yanında olduğu, gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde yetişmesi için verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte kendilerinin yanında olduğunu buradan bir kez daha belirtiyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aslında biz yerel yöneticiler olarak gençlerimize ve Milli Türk Talebe Birliği’ne teşekkür ediyoruz. Milli bir ruhun oluşturulup galeyana getirilmesi ve bilincin oluşturulması ve geçmiş tarihimizdeki güzel bir sayfanın tekrar günümüze ve gelecek kuşaklara aktarılması noktasında güzel bir görev icra ettiler. Özellikle Çanakkale ruhunun Türk Milletinin tüm fertlerine, gençlerine, çocuklarına iyi bir şekilde öğretilmesi, konunun sürekli zinde tutulması ve dinamik bir yapıda tutulması hepimizin en başta gelen görevidir. Bu anlamda MTTB yönetim kurulu ve değerli başkanı bu görevi yaparken hakikaten Malatya’mızda güzel bir heyecan uyandırmıştır. Özellikle Çanakkale Ruhu’nun Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu beyinde iştirak ettiği o toplantı çok görkemli ve konferans salonunda ayakta dahi yer bulmakta güçlük çeken ve vatandaşın ve halkın büyük katılımı ve teveccühü ile gerçekleşen bir toplantıyı gerçekleştirdikleri için başta Milli Türk Talebe Birliği’nin başkanı Mehmet bey ve değerli ekibine ben teşekkür ediyorum. Bundan böyle bu tür çalışmalarında hep yanlarında olacağımızı da ifade etmek istiyorum. Neticede belediyecilik aynı zamanda toplumun tüm kesim ve katmanlarını birlik, beraberlik içerisinde, bir milli heyecan içinde geçmişten geleceğe köprü oluşturacak bir yapı içerisinde her türlü desteği vermek yerel yöneticilerin en başta gelen görevi ve sorumluluğundadır” diye konuştu.

mttb_gurkan_2016

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın