29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

NE ZOR COĞRAFYASIN BE ANADOLU !

NE ZOR COĞRAFYASIN BE ANADOLU !

         Ülkemiz  o denli zor bir coğrafya üzerindeki, bir gün huzurla ve sükunetle uyanamayacağız sanki..

Bir dönem Lübnan’ı andırır gibi..

          Şöyle bir hafiften geriye baktığımızda 40 gün evvel bu ülkede darbe girişimi olduğunu, bu alçakça darbe girişimi nedeniyle 241 masum evladımızın şehit olduğunu, 2200 yürekli vatandaşımızın gazi olduğunu müşaade ediyoruz.

           Cumhurbaşkanının “fetö, daiş, pkk, topunuz birden gelin” isyanına yankı verircesine, devamında bu kez yine aynı üst akıl, pkk kozunu Elazığ’da, Van’da, Bitlis’te meydana sürmeye başlamıştı. Çocuk, kadın, sivil, asker ayrımı yapmaksızın özellikle terörün barınamadığı beldelerde  toplumsal kamplaşmayı ve çatışmayı amaçlayan bu kritik saldırılar henüz sıcaklığını kaybetmeden, bu kez daişten daha alçakça başka bir saldırı meydana geldi.

Adeta şerde yarışırcasına.. 

            Sözde kendini İslam’dan sayan (!), bu dinin yücelmesi (!) için mücadele veren bir örgüt, dünya beşten büyüktür diyen, hilafetin son sancağının bulunduğu bu kadim topraklarda, onurlu mücadelesi ile Gazilik ünvanını hak eden Antep’in küçük bir mahallesinde, kendi yağıyla kavrulan fakir halkın bir mahalle düğününde, kadınları ve özellikle çocukları katlederek ne kadar yüce (!) bir iş yaptığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bu ne güzel bir denklem ;

Vuran kim ; 14 yaşında bir çocuk.

Vurulan kim ; 50 masum Müslüman, 3 yaşındaki, 10 yaşındaki çocuklar ve masum kadınlar.

Vurulan ülke kim ; halkı Müslüman olan, mazlumlara tercüman ve dost olan Türkiye.

İsnat edilen kim ; İslam ve terör !…

Gel de çöz bu denklemi..

Ve 26 ağustos…

Bu kez yine huzurla uyanamadık.. kötü haber Cizre’den geldi..

       Dicle’nin kıyısında asırlardır huzurla akan ve daha 20 yıl evvel %44 ler ile refah partisinde olan ve bugün %81 lerdeki oy oranı ile hdp de yerel yönetimi olan ve henüz yeni il olan bu İslam beldesi, bugün yine kan ve gözyaşı ile tanıştı. Bu belde bu kan ve gözyaşı için mi bu desteği verdi. 130.000 nüfuslu bu belde, daha düne kadar hendek siyaseti ile yerle yeksan olmuş idi.

        Pkk terör örgütünün elindeki birkaç oyuncak misali oradan oraya savruluşun artık son bulması ve tarihine, onuruna, yetiştirdiği alimlere yaraşırcasına kendine gelmesi ve sirkilmesi vaktidir.

        90’ lı kuşağı kaybetmenin acısını derinden hissediyoruz. Buna 2000’ ler kuşağını ve yeni sancıları eklemeden, bu küfür ve ihanet sarmalından ve küfrün elinde oyuncak olmaktan kurtulma vaktidir.

           Bi ses ver Botan !…..

                                                                                                   Eyüphan Korkmaz

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın