28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Orduzu Kaldırım Mahallesinde Sıcak Asfalt Çalışması Yapıldı

Orduzu Kaldırım Mahallesinde Sıcak Asfalt Çalışması Yapıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Kaldırım Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş, Belediye Meclis Üyeleri Veysi Yılmaz, Abuzer Altun, bazı birim müdürleri ve mahalle sakinleri ile birlikte Orduzu Kaldırım Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Gürkan, hizmetleri vatandaşın ayağına götüreceklerini belirterek, “Orduzu Kaldırım mevkiinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde incelemek için geldik. Burada gerek tretuvar ve bahçe duvar çalışmaları, hem yol genişletmeleri anlamında, hem de sıcak asfalt dökülmesi anlamında, Fen İşleri Müdürlüğü’ndeki arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Netice itibariyle esas olan hizmetin vatandaşımızın ayağına gitmesidir. Vatandaşımız en güzel hizmete layıktır. Bizim Fen İşleri ekibimizde bu anlamda, hem mahalle yollarımızı, hem bahçe yollarımızı, hem köy ara sokakları ve bağlantı yollarını kaliteli bir şekilde yapmanın gayreti ve çabası içindedir. 2016 yılı sonu itibariyle 536 kilometrelik bir yol ağı yapılmıştır. Bu da bir ilçe belediyesi için bir rekordur. Bu rekoru kırmamızı sağlayan Fen İşlerindeki arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu hizmetlerimizin de milletimize, halkımıza ve değerli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Mahmut Derin ise, Mahallemiz 5-6 yıldan buyana Orduzu’ya bağlıyken bile bu kadar hizmeti alamadık. Sağ olsun Battalgazi Belediye Başkanımız ve ekibi güzel hizmetlerin gelmesine vesile oldular. Duvarı da ördüler, asfaltta yaptılar. Bir haftadır ekipler burada. Çalışmalardan memnunuz. Başta Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Osman Derin isimli mahalle sakini de, “20-25 yıldır burada ikamet ediyoruz. Çalışmalardan oldukça memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” derken, bir diğer mahalle sakini ise, “Çalışmalar çok güzel. Dört dörtlük çalışma yapıldı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Elbette güzellikler birden bire olmaz. Ancak yapılanlara baktığımızda çok güzel hizmetler yapıldı. Çalışmalardan oldukça memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.  

sicakasfalt_orduzu

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın