28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Pediyatri Okulu Projesinin 13.sınıfı Açıldı

Pediyatri Okulu Projesinin 13.sınıfı Açıldı

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı bünyesinde çalışmalarını yürüten Pediyatri Okulu, her altı ayda bir Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim dalında çalışan araştırma görevlilerine lisansüstü eğitim amacıyla programlar ve kurslar düzenleyen bir birim olarak faaliyetlerini yürütüyor.

Çocuk sağlığı ve hastalıklarının değişik alt bölümlerine yönelik olarak her altı ayda bir sınıflar açan Pediyatri Okulu bu yıl 28-29 Nisan 2017 tarihinde Malatya Kalegöl Otelde Çocuk Acil ve Yoğun Bakım Sınıfını açtı. Pediatri Okulunun 13. sınıfı olan Çocuk Acil ve Yoğun Bakım Sınıfına bu yıl İstanbul, İzmir ve Adana başta olmak üzere farklı illerden alanında uzman çok sayıda akademisyenkatıldı.

Çocuk acil ve yoğun bakımı ilgilendiren farklı birçok konuda konferanslar düzenlenen program iki gün sürdü. Gerek akademisyenlerden gerekse diğer katılımcılardan gelen geri bildirimlerdeki olumlu değerlendirmeler dikkat çekti. Pediyatri Okulunun Ekim 2017 tarihinde açılması planlanan 14. sınıfının konusu “Çocuk Alerjisi” olarak belirlendi. Ekim ayı içerisinde açılması planlanan yeni sınıfla beraber Pediyatri Okulu yedinci yılını geride bırakacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın