29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

PICARD Konferansı 9-11 Ekim 2018 tarihleri arasında Ülkemiz ev sahipliğinde Malatya’da gerçekleştirilecek.

PICARD Konferansı 9-11 Ekim 2018 tarihleri arasında Ülkemiz ev sahipliğinde Malatya’da gerçekleştirilecek.

“Gümrüğün ve Dünya Ticaretinin Geleceğine İlişkin Tüm Sorular, Dünyanın En Eski Gümrük Uygulamalarının Yapıldığı Arslantepe’nin Bulunduğu Kentte; Malatya’da Cevap Buluyor” sloganı ile 13. PICARD Dünya Gümrük Örgütü (’13th Annual PICARD Conference 09-11 October 2018 Malatya-TURKEY ‘ ) Sempozyumu düzenlenecek.
Dünya Gümrük Örgütü tarafından düzenlenen, Türkiye Ticaret Bakanlığı ve Güney Kore Gümrük Organizasyonu tarafından düzenlenen ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilecek olan PICARD Konferansı (Partnership in customs/Academic Research and Development) 9-11 Ekim 2018 tarihleri arasında Ülkemiz ev sahipliğinde Malatya’da gerçekleştirilecek.
Dünya Gümrük Örgütü 13. PICARD Konferansı’na; gümrük alanında faaliyet gösteren üst düzey devlet görevlileri ve profesyonel gümrükleme şirketi yöneticilerinin yanı sıra antropoloji, kriminoloji, ekonomi, coğrafya, tarih, uluslararası ilişkiler ve uluslararası ticaret, hukuk ve siyaset bilimi gibi akademik alanlardan araştırmacı ve akademisyenlerden oluşan kalabalık bir heyet katılım sağlayacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın