29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Pütürge Örmeli İçmesuyu Alt Yapısı Yenilendi

Pütürge Örmeli İçmesuyu Alt Yapısı Yenilendi

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Pütürge İlçesi Örmeli Mahallesi’nin içmesuyu alt yapı sorunu çözüldü.

Muhtar Güngör: Bu Hizmetler Kolay Alınabilecek Hizmetler Değil

İçmesuyu ile ilgili alt yapı sorunun giderildiğini belirten Örmeli Mahalle Muhtarı Ali Güngör, “Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yüksekte bulunan evlere su çıkmıyordu. Yapılan çalışmalar neticesinde Allah’a şükür bütün evlerimize su çıkıyor. Özellikle Malatya büyükşehir olduktan sonra hizmetler çok daha hızlı geliyor. İlettiğimiz tüm sorunlarımız en kısa zamanda çözüme kavuşturuluyor. Bu hizmetler kolay alınabilecek hizmetler değil. Emeği geçenlere mahallelim adına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dr. Özgür Özdemir: 11 Bin 456 Metre Hat Döşendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise Pütürge İlçesi Örmeli Mahallesi’ne yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Malatya’nın her noktasında sorunsuz bir alt yapı oluşturmak adına MASKİ’nin aralıksız çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Dr. Özgür Özdemir, “Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki her bölgemizde çalışmalarımıza hız verdik. Pütürge İlçemize bağlı Örmeli Mahallesi’nin içmesuyu şebeke hattı çok yıpranmıştı. 11 bin 456 metre içmesuyu hattı döşeyerek hattın tamamını yeniledik. Ayrıca bu hat üzerinden 104 abone bağlantısı çalışmasını da gerçekleştirdik. Mahallelimizin şuan sorunsuz bir şekilde içmesuyunu kullanmaktadır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.  

poturge_ormeli        

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın