16.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Reşat Erdoğan, Ali Aladağ’a anlattı; baba ile evlat arasında küslük olmaz

Reşat Erdoğan, Ali Aladağ’a anlattı; baba ile evlat arasında küslük olmaz

Reşat Erdoğan, Ali Aladağ’a anlattı; baba ile evlat arasında küslük olmazAli Aladağ…:Malatya Olay…: Özel Röportaj…: Malatyalı…Bir dava adamı…

Malatyalı bir gönül adamı…Malatyalı bir yiğit…Reşat Erdoğan…Eğitim gönüllüsü…Hayır sever…Reşat Erdoğan’ı ziyaret edip röportaj yaptım…

Reşat Erdoğan, Ali Aladağ’a anlattı;Baba evlat arasında küslük olmaz…Ömrünü hayır işlerine adayan eğitim gönüllüsü ve çok gence burs veren Reşat Erdoğan’la ilk buluşmamız da yıllar öncesi canlandı gözümde…Su gibi akan yıllar…İlk söylediği “Malatya nasıl?- Ve…Hasret…İçilen çay…Kahve…Ülkücülerin özelliği vaaz geçilmezleri…”Çay”…Hele Reşat Erdoğan ile Ömer Ekici’nin bir araya geldiğinde hatırımda kalan üst üste demlenen çaylardı…(Sigara) diyemiyorum…Reşat Erdoğan sigaraya “El veda” demiş…Reşat Erdoğan ile sohbet ederken içeri bir yağız-yiğit- mert duruşlu  bir genç geldi—“Sohbetinizi bölüyorum özür” diyerek “Hoş geldiniz? Abi” dedi…Reşat Erdoğan’la göz göze geldim…

“Kim?” diye sordum…”Malatyalı babamın torunu dedi”…Ve…Reşat Erdoğan’ın oğlu”Mert Erdoğan’la da tanışmış oldum…Babasının kopyası…Saygı ve sevgi timsali…Mert Erdoğan…”Sohbet gün boyu sürdü…Hasret…Özlem…Sıra bir türlü röportaja gelemiyordu…”Baş başa kaldık” derken ağa beyi Vahap Erdoğan abi geldi…Hal-hatır Malatya’nın dünü-bugünü yarınını konuşmaya başladık…Reşat Erdoğan, Malatya ve İlçeleri sordu…Röportajı ben yapacaktım işler bir anda tersine döndü, soruları soran Reşat Erdoğan olmuştu…Ben bir an önce başlatmak istiyordum röportajımı ve baş başa kalınca başladım sorularımı sormaya…

İşte o röportaj…ALADAĞ-NEDEN İYİ PARTİ?Ali Aladağ-Malatya Olay-“Reşat Erdoğan denildiğinde ilk akla gelen MHP’dir…

Bir anda İyi Parti’de yer aldınız neden?”ERDOĞAN-ÜLKÜCÜ VE TÜRK MLLİYETÇİLERİNİN YUVASI MHP’DİR-Reşat Erdoğan-“Evet…İlk bu soruyu bana soracağınızı tahmin etmemek elde değil…İşte cevabı…Bir anlık kızgınlık…Neticesinde 50 yıllık partimden ayrılarak o partiye gidişime sebep olan 3-5 kişidir. Zaman içerisinde gördük ki ülkücülerin ve Türk Milliyetçilerinin İyi Parti içerisinde ki diğerleri ile kan uyuşmazlığını gördüm ve buna şahit oldum.Ve ben bunu gördüğüm gibi bütün ülkücü kardeşlerime sesleniyorum.Asla ve asla Ülkücü ve Türk Milliyetçilerinin tek adresi ve yuvam, yuvası Milliyetçi Hareket Partisidir.

ERDOĞAN-İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİM…Bu gerçeklerle İyi Parti’den istifa ettim….”

ALADAĞ-İYİ PARTİ’DE İSTİFANIZA TEPKİLER NE İDİ?
Ali Aladağ-Malatya Olay-İyi Parti’de istifa sonrası  neler yaşadınız tepkiler nelerdi?-
ERDOĞAN-İYİ PARTİ’DE İSTİFAM ÇOK OLUMLU TEPKİ ALDI…
Reşat Erdoğan-“İstifa haberim gündeme bomba gibi düşmüştü…Beni ilk arayan Ülkücü ve MHP’li kardeşlerim oldu.İstifam çok olumlu ve yerinde bulundu…”
ALADAĞ-MHP LİDERİ DR. DEVLET BEY’İN ARAMASI-
Ali Aladağ-Malatya Olay-Bir rahatsızlık yaşadınız, ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli bey sizi aradı o an neler htiniz…?
ERDOĞAN-59 YILLIK ÖMRÜMDE BU KADAR MUTLU OLMADIM-
Reşat Erdoğan-“Sayın büyüğüm ve Genel Başkanım Türkmen beyim beni rahatsızlığım dönemim de telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Ben 59 yıllık ömrümde bu kadar mutlu olmamıştım. Ve çok duygulandım.
ERDOĞAN-BABA EVLAT ARASINDA KÜSLÜK OLMAZ-

Ve anladım ki baba-evlat arasında küslük olmaz, evlat hata yaparsa örnekte olduğu gibi baba hoş görürmüş.
ERDOĞAN-ÜLKÜCÜ VE TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN TEK ADRESİ MHP’DİR-
Bu demektir ki ülkücü ve Türk Milliyetçilerinin tek adresi MHP’dir.”
ALADAĞ-MHP LİDERİ BAHÇELİ’Yİ ZİYARET-
Ali Aladağ-Malatya Olay-MHP Lideri Bahçeli bey’,i ziyaret ettiniz aranızda nasıl bir konuşma geçti?-
ERDOĞAN–BABA-OĞUL ARASINDA KONUŞMA-

Reşat Erdoğan-Baba ve oğlu arasında Türk törelerine göre konuşma geçti.
ALADAĞ–MHP’NİN 50’NCİ YIL PLAKETİ-
Ali Aladağ-Malatya Olay-MHP Lideri Bahçeli’nin elinde plaket aldınız, neler htiniz…?
ERDOĞAN–DÜNYANIN TAPUSU VERİLSE BU KADAR MUTLU OLMAZDIM-
Reşat Erdoğan-“MHP Genel merkezine girdiğimde evime girmiş gibi mutlu oldum. Heyecanlı olarak Liderimin makamına yöneldim.
MHP’nin 50’nci kuruluş yıldönümü anısına plaketler ve diğer anlamı büyük hediyeleri bilge liderimin elinde aldım.
Bu hediyelerden dolayı onur ve gurur duydum. Bilge Liderime sonsuz teşekkürlerimi hürmetlerimi sunuyorum…
ALADAĞ-MHP’NİN 50’NCİ YIL ANISI PLAKETLERİ-
Ali Aladağ-Malatya Olay-“MHP’nin 50’nci yılı anısına sayın Bahçeli’nin elinde aldığınız plaketler ofisinizin en üst köşesinde sergilemişsiniz neden…?

ERDOĞAN-MHP’NİN 100’NCÜ YIL DÖNÜMÜNDE EVLATLARIMA VASİYETİM PARTİ’YE SUNACAKLAR-
Reşat Erdoğan-“Sayın liderim Bahçeli’nin elinde aldığım bu paha biçilmez plaketler ve diğerleri için özel vitrin yaptırdım.
Ve evlatlarıma vasiyet ettim. MHP’nin 100’ncü yıl kutlamalarında bunlar MHP’ye teslim edilecek. Tarihi anı olarak partinin bir köşesinde yer alması sağlanmış olacak…”
ALADAĞ-MALATYALILAR SİZİ ÖZLEDİ-
Ali Aladağ-Malatya Olay-Malatya’ya uzun zaman oldu gelmediniz, Malatyalılar sizi özlediğinizi biliyor musunuz ne zaman geleceksiniz kayısı diyarına…?
ERDOĞAN-BEN MALATYA’YI ÖZLEDİM-
Reşat Erdoğan-“Bende Malatya’yı özledim.Malatyalı hemşehrilerimiz özledim. Telefonla sürekli olarak elbette Malatyalılarla görüşüp hasret gideriyorum. Ve beni ziyarete gelen hemşehrilerimle sıla hasreti gideriyorum.
En kısa zamanda Malatya’da olacağım. Annemin-babamın ocağı. Annemin babamın mezarı orada. Kalbim Malatya’da yüreğim Malatya’da sevgim Malatya’da.
En kısa zamanda Malatya’ya geleceğim. Ve ayrıca rahatsızlığım sürecinde Malatyalı kardeşlerimden dualar geldi. Hepsinden Allah’ım razı olsun…”

ALADAĞ-MALATYASPOR SEVGİNİZ-
Ali Aladağ-Malatya Olay-Malatya ve Malatyaspor sevginizi biliyorum ofisinizin dört bir yanında Malatyaspor’da bir hatıra var, takip ediyor musunuz E.Y. Malatyaspor’u…?
ERDOĞAN-O SEVGİ BİR BAŞKA-
Reşat Erdoğan E.Y. Malatyaspor bu sene başarılı yoluna devam ediyor.Başkanı Adil gevrek’i, Teknik Direktör Erol Bulut’u ve tüm takımda yer alan futbolcularımızı tebrik ediyorum.
E.Y. Malatyaspor sevgisi bende bir başka.
ERDOĞAN-ŞAMPİYONLUK VE AVRUPA HAYALİMİZ-

Ve diyorum ki…Duam dodur ki gelecek sezon Malatyaspor şampiyon olur ve Avrupa kupalarında mücadele eder.
Malatyalılar olarak buna hazırız.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın