27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Ruh’ta yer edineni, Kalp nasıl unutsun..”

Ruh’ta yer edineni, Kalp nasıl unutsun..”

Ruh’ta yer edineni kalp nasıl unutsun.. Gerçekten de, ruhumuzda derin izler bırakan birini unutmak oldukça zordur. Kalbimiz, o kişiyle paylaştığımız güzel anıları, duyguları ve hisleri saklar ve onları kolayca bırakmak istemez.

Unutmak zaman alır. Bu süreçte, acıyı ve özlemi kabullenmek ve duygularımızı bastırmadan yaşamak önemlidir. Sevdiğimiz kişiyi anmak, onunla ilgili güzel şeyleri hatırlamak ve ona veda etmek için zaman ayırmamız gerekir.

Unutmak için çabalamak yerine, anılarla barışık olmayı öğrenmeye çalışabiliriz. Ruhumuzda yer edinen kişiyi unutmak yerine, onu güzel bir anı olarak kalbimizde saklayabiliriz.

Zamanla, acının ve özlemin yerini tatlı bir hüzün ve sevgi dolu bir anı alacaktır. Ruhumuzda yer edinen kişiyi asla tam olarak unutamasak da, onunla yaşadığımız güzellikleri her zaman hatırlayabilir ve kalbimizde özel bir yere saklayabiliriz.

Bu süreçte, sevdiklerimizden ve profesyonellerden destek almak da önemlidir. Ailemizin ve arkadaşlarımızın desteği, yaşadığımız duyguları paylaşmamıza ve acıyla başa çıkmamıza yardımcı olabilir. Gerekirse, bir terapistten de yardım alabiliriz.

Unutmayalım ki, her insan sevdiği kişiyi farklı bir şekilde yaşar ve anar. Doğru ya da yanlış bir yas tutma şekli yoktur. Önemli olan, kendimize karşı sabırlı ve şefkatli olmamız ve duygularımızı kabullenmemizdir.

Ruh’ta yer edineni kalp kolay unutmaz. Ama zamanla, acının ve özlemin yerini tatlı bir hüzün ve sevgi dolu bir anı alacaktır.

Turgay Simavi – malatyasiyaset.com

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın