18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Saçlarınıza parlaklık sağlayacak 5 ipucu Malatya

Saçlarınıza parlaklık sağlayacak 5 ipucu Malatya

Saçlar; kişinin güzelliğini tamamladığı kadar insanların hayat tarzı ile ilgili de önemli ipuçları barındırır. Ne kadar şık giyinmiş olursanız olun mat ve sağlıksız görünen saçlarla şık olamazsınız. Bu nedenle dış görünümünüzde en çok dikkat etmeniz gereken detay saçlarınızdır. Bu yaz sıcaklarında güneşten ve denizden kuruyan ve yıpranan saçlarınızın parlaklığını ve güzelliğini geri vermeye ne dersiniz?

İşte size pırıl pırıl saçlar yaratmak için bazı ipuçları:

Şampuan ve saç bakım ürünü alırken alkollü ürünleri tercih etmeyin. Saçlarınızın kuruluğunu gidermek için doğal maddeler içeren krem ve serumlardan kullanın.

– Saç fırçanızın doğal kıllardan yapılmış olmasına özen gösterin. Plastik saç fırçaları saçınızı fazlasıyla yıpratır.

– Saçlarınızı hafta 2-3 defa soğuk su ile yıkayın. Saçlarınızı soğuk su ile yıkardığınızda üst deri kapanarak parlak ve yumuşak saçlara kavuşmanızı sağlar.

– Saç maşası ve saç kurutma aletleri sanıldığı kadar da zararlı değildir. İyonlu aletler olduğundan elektriklenmeyi önler ve saçların sağlıklı görünmelerini sağlar.

– Saçlarınızı en az 8 haftada bir uçlarında da olsa kestirmelisiniz. Kırıklarınızı düzenli olarak temizlettiğinizde saçlarınız daha sağlıklı uzar.

KAYNAK : http://www.kadinvekadin.net/saclariniza_parlaklik_saglayacak_5_ipucu.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın