28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Sağlıklı, Güvenli Ve Huzurlu Yaşam Alanlarına Sahibiz

Sağlıklı, Güvenli Ve Huzurlu Yaşam Alanlarına Sahibiz

YEŞİLYURT’TAKİ PARKLARIN TEMİZLİK, ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

“Sağlıklı, Güvenli Ve Huzurlu Yaşam Alanlarına Sahibiz”

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların sağlığı açısından risk oluşturabilecek durumları ortadan kaldırmak üzere parkların temizliği düzenli olarak yaparken, oyun gruplarını dezenfekte ediyor.

VATANDAŞLARA SAĞLIKLI, HUZURLU VE GÜZEL YAŞAM ALANLARI SUNULUYOR

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde ki dezenfeksiyon ekibi, çocuk oyun grubu temizliğinin yanı sıra parklarda bakım çalışmaları da yaparak, vatandaşlara temiz, güzel ve huzurlu yaşam alanları sunuyor.

“PARKLARIMIZIN TEMİZLİĞİNİ DÜZENLİ OLARAK YAPIYORUZ”

Baharın gelmesiyle birlikte ilçe sakinlerinin çocuklarıyla hoşça vakit geçirdiği parkların temizliğini düzenli olarak yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çocukların sağlığı açısından risk oluşturabilecek durumları ortadan kaldırmak üzere parklardaki oyun gruplarının dezenfekte ettiklerini söyledi.

“SAĞLIKLI, GÜVENLİ VE HUZURLU YAŞAM ALANLARINA SAHİBİZ”

Yeşilyurt’un sosyal yaşam kültürüne farklı değerler katan sosyal yaşam alanlarında çevre düzenleme, fidan dikimi, yeşil alanların bakımı ve oyun gruplarının dezenfekte edilmesine devam ettiklerini  söyleyen Başkan Çınar, “İlçemizdeki tüm yaşam alanlarının temiz, düzenli ve güzel olması adına ekiplerimiz dört koldan çalışıyorlar. İlçemizin muhtelif bölgelerinde bulunan ve vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte keyifli ve güzel anlar yaşadıkları parklarımızın temizliği, bakımı, oyun gruplarının tamiratları ve temizliğini belli bir program dahilinde devam ediyoruz.  Vatandaşlarımızın parklarımızı gönül rahatlığıyla kullanmalarını, anne ve babaların çocuklarını huzur içinde ve güvenle parklara getirmelerini istiyoruz. Günümüz koşullarına uygun, güvenliği ön planda tutan, TSE standartlarına sahip oyun gruplarımızla, banklarımızla, kamelyalarımızla, yeşil alanlarımızla nezih ve modern park alanlarına sahibiz. Vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın sağlıklı koşullarda dinlenmesi, spor yapması ve hoş vakit geçirmesi adına gayret ediyoruz. Riskleri en alt düzeye indirmek, hastalıkların taşınmasını önlemek adına parklarımızla bulunan bütün malzemeleri dezenfekte ediyoruz. Parklarımız huzur bulduğumuz ve komşuluk ilişkilerimizi geliştirdiğimiz yerlerin başında gelmektedir. Çocuklarımızın güvenliği ve sağlığı için oyun gruplarımızın belirli bir standartta olmasına her zaman dikkat ediyoruz. Kurmuş olduğumuz ekibimizle çocuk oyun gruplarımızı önce organik, insan ve hayvan sağlığına zararı olmayan temizlik ürünleriyle temizliyor ardından da yıkama faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve daha modern bir ilçede yaşaması için sevgi, hoşgörü ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın