29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Sahi siz Malatya’da mı yaşıyorsunuz ? peki emin misiniz ?

Sahi siz Malatya’da mı yaşıyorsunuz ? peki emin misiniz ?

Son günlerde Battalgazi Belediyesinin değerli Belediye Başkanı Sn. Osman Güder  ve ekibinin muhteşem yatırım ve hizmetlerine  şahitlik ediyoruz.

Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırlamak için gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından Battalgazi’de hayata geçirilen yatırımları ve hizmetleri  birçok basın mensubu gibi bende yerinde inceleme fırsatı buldum bir çok yatırımlara hayran kaldım. Basın mensuplarının akabinde birçok ziyaretçiye yatırım ve hizmetleri gezdiren Osman Güder , Battalgazi’deki Yatırımlar ile Hizmetler  Büyük takdir topladı.

Medya’da , internette , Televizyon kanallarında  , yerel haberlerde ,sosyal medyada ve Billboardlarda yatırımların Pr çalışması yapıldı. Şehrin  her kesiminden takdir toplayan yatırım ve hizmetleri  basın bültenleri  büyük beğeni topladı tıklama rekorları kırıldı.

Biz basın mensuplarının son günlerde kulağına çalınan bir çok konu ve söz  var, bu sözlerden biri de bir STK Başkanının sanki Malatya’da yaşamıyormuş da Paralel Evrende yaşıyor  mübarek  yapılan yatırım ve hizmetleri ilk defa duymuş gibi davranıp Başkan Güder’e hitaben  başkan yatırımlar iyi güzel de reklamını iyi yapamamışsın  demesi gazeteci olarak beni oldukça rahatsız etti. Yani hiç bir şey duymadın işitmedin  görmedin de  yolda caddede yürürken Billboardlar da ki reklamları damı  görmedin be adam ! senin o yatırımları ve hizmetleri  görmen için Belediyenin organizasyonuna  ihtiyacın yok ! gidebilirsin yerinde görebilirsin de  Malatya’da yaşamıyor musun ? sahi sen nasıl başkan oldun ?

Sezar’ın hakkı Sezar’a  Osman Güder başkan yatırımlarını hizmetlerini büyük başarılara imza atarak yapmış – geliştirmiş bunu görüp tebrik – takdir etmek yerine küçümseyici sözlerle konuşmak bir STK başkanına yakıştıramadım.

Biz STK ve başkanlarını şehrin çimentosu biliriz, güncel konularla sorunlarla ilgili ne zaman kafa patlatıp siyaset dışı hareket edecekler , şehrin sorunlarını çözmeye ne zaman el atacaklar  , Üniversiteler açılmış öğrencilerin en büyük sorunu olan bursu kaç öğrenciye vermişler?  bu şehirde gençlik elden gidiyor neredesiniz STK Başkanları ? O makamlara paraşütle inmediyseniz o koltukların hakkını verin.

Bugün geldiğimiz noktada Osman Güder başkanın  hizmetlerini yatırımlarını  medyanın tüm kanallarında ilgiyle takip ediliyor, Malatyalılar olarak gururlanıyoruz yarınlara büyük umutlarla bakıyoruz,  Medeniyetin kalbi Battalgazi’nin geleceği daha uzun zaman  Osman Güder başkanın  güven veren ellerinde olmalı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın