29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Sayın Başkan Nerde Kaldı Tasarruf Tedbirleri ?

Sayın Başkan Nerde Kaldı Tasarruf Tedbirleri ?

Bilindiği üzere ; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, göreve başlar başlamaz ilk icraat olarak 4 maddelik bir genelge yayımlamıştı bu genelgelerden biri ;

“Belediyemiz, belediyemize ait şirket ve Genel Müdürlüklerde kullanılan tüm otomobiller (kiralanan otomobillerde dahil) bir havuzda toplanması sağlanacak, ihtiyaca göre havuzdan araç temini yapılacaktır. Taşıtlarının resmi görev dışında kullanılmasının önlenmesi amacıyla, görevin sona ermesine müteakip bütün taşıtlar tekrar havuzda toplanacaktır. Belediyemiz, Belediyemize ait şirket ve Genel Müdürlüklerde kullanılan kamu taşıtları ve kamu hizmetlerinin ifası için kiralanan araçlar, iş makineleri, özellikle özel işlerde, tatil günlerinde resmi görev dışında kullanılmasının önlenmesi amacıyla, kurum amirleri tarafından gerekli hassasiyet gösterilerek, bu konuda herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmemesini, personelin de aynı ölçüde bahse konu hususlara özen göstermeleri sağlanacaktır.”

Sayın başkan Tasarruf Tedbirleri Genelge yayınlıyorsunuz ,fakat Whatsapp haber ihbar hattımıza gelen çok sayıda ihbarda , şirketlerinize tahsis edilen araçların  bazı müdürler tarafından  özel işlerde kullanıldığı  ifade ediliyor, Aksini söyleyen varsa biz buradayız , gerekirse kamuoyu ile paylaşırım.

Son günler de , Yaptığınız atamalarda toplumda huzursuzluk yaratmakla beraber şahsınızın puanını düşürmektedir.  Bir Malatyalı olarak Malatya’mıza bu ekiple mi hizmet edeceksiniz ? Malatyalılar bu soruların cevabını bekliyor.

Turgay Simavi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın