29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Sentetik uyuşturucu ‘’Metamfetamin’’ Çocuklarımızı zehirliyor, Fetö’nün İl İmamları Uyuşturucu Trafiğinde

Sentetik uyuşturucu ‘’Metamfetamin’’ Çocuklarımızı zehirliyor, Fetö’nün İl İmamları Uyuşturucu Trafiğinde

Malatya’nın bir dönem önceki Sayın Emniyet Müdürü Ömer bey siz buraya 2014 yılında geldiniz Zannedersem 17_25 Aralıktan  önceydi  Siz Geldiğinizde Şehrimizde Fetö Aktif durumdaydı Hatta Siz Fetö’nun İl ve Emniyet İmamlarını da tanıdınız sizin Çok Çalışkan bir İstihbarat Müdürünüz vardı ki, Malatya da Kim nedir nerededir ne yapar her şeye vakıftı .

Sayın Ömer Urhal bey; Bu konuya daha çaplı yaptığı kapattığı dosyaları açarız takdir Devletin. Bugün Sayın Urhal demiştik ya 2014 Malatya’da göreve gelmişti. O Zamanlar Uyuşturucu Alınan yerden PKK’ya oradan çıktıktan sonra da, Fetö’nun Yöneticileri tarafın güzel bir Fiyatla bulunduğu Şehire kadar kazasız belasız kavuşuyordu.

Ama Sayın Emniyet Müdürü Uyuşturucuya savaş açtım dedi… Çok Güzel sevindik burada yani Malatya da Zenginler Hariç içilen bir Uyuşturucu vardı O da Esrar Maddesi Büyükşehir ve Gaziantep’ten ara sıra gelen Kimyasal Haplar hariç  halk dilinde ŞEKER olarak tabir edilen uyuşturucu bu şehirde yoktu.

Ne olduysa 15 Temmuzdan Sonra Bu Şehirde Bulunan Uyuşturucular  bir bir yok oldu  Yani Sınıf atladı. Her Tarafta Narko timleri varken ne hikmetse  şehrimiz  KİMYASAL Uyuşturucu  Pazarı oldu. Yani artık bu Şehir Metamfetamin kullanılmaya başladı   ve dünya üzerinde en hızla yayılan, çok zararlı ve tehlikeli bir uyuşturucudur.

Beyin hücrelerini öldürmesi en bilinen yan etkisi, bir çok kimyasal gibi salgılanan dopamine ve seratonin miktarını arttırıyor.. kullanımı sonrası iki gün ile on gün arası sinir uçlarının aşırı uyarılması sinir sistemi tahribatı etkisiyle kişiyi aşırı asabi ve çekilmez yapan uyuşturucu. Ani ruhsal bir çöküntü yapan , yıkıcı bir bağımlılığa yol açan bir maddedir, madde kullanıcılarını nispeten kısa zamanda mahvedebilir. Bu uyuşturucu maddesinde kullanılan takma isimlerinden bazıları: glass, kristal, tina, crank, taş, ateş-buz, speed, meth. En çok kullanılan ismi ise MED’dir.

Bu Şehirde Artık korkuyoruz çocuklarımızı Tek bir yere veya Arkadaşlarıyla Oturmaya göndermeye

İnanın 3 Yılda Malatya’da Uyuşturucu Özellikle Kimyasal uyuşturucu Ağına takılan Binlerce Gencimiz bulunmaktadır.

Bu Maddeyi içen Diğer Maddeler Gibi insanı etkisiz bırakmıyor İnsanı Canavarlaştırıyor.

Son 3 Yılda Malatya’da İşlenen Cinayetlere Bakarsanız bunun büyük bir çoğunluğu Kimyasal Uyuşturucu kullananlar tarafın yapılmıştır.

Sayın Yeni Emniyet Müdürümüzde Tabiki bu konuda umarım aydınlatılmıştır.

Burada Bir AĞ Kurulmuş biz bunları yazdık diye bundan önceki Medçi Ömer Bey Bunları Tedarik edene değil bize OPERASYON yapmıştır. Bizleri Emniyetin bir kısım Görevlileri tarafından tehdit edilmişizdir.

Bizim Korkumuz ALLAHTIR konumuz Vatan.

Bakın Araştırın Artık  17_18 yaşındaki Çocuklar evlerine gitmiyor.

Malatya’da Çok Küçük Yaşta Kız ç ocuklarını bu illete alıştırmışlar. Bu Olaylardan yakalanan Ceza alanda olmuştur Kanıt orada

Daha yeni Genç bir bayan ALLAH razı olsun Mahalle komşusunu Sahiplenmiş Çocuğu ikna etmişler Tedavi için Hastaneye yatacak Hastane Bölüm Başkanı yerimiz yok diyor. O Kadarki düşünün yer yok Sağ olsun, İÜ Turgut Özal Araştırma Hastanesi Başhekimi Özellikle ilgileneceğim  dedi .Düşünün bunlar gibi Sayısını söyleyemediğim genç Sahada

Bu Uyuşturucu nerden yapılır nerelerden Şehrimize Kadar Geldiğini Tabi ki İstihbarat birimleri  bizden iyi biliyordur, bildiğim kadarıyla bu MED denilen Sentetik madde  pisliği,  Malatya, Elazığ, Mersin, Adana, Gaziantep te Faal, Adıyaman da bir önceki Emniyet Müdürümüz gerekeni yapıyordu. Büyükşehirler de fazla bilinen bir uyuşturucu  madde değildir.

Biz 15 Temmuz sonrası da , Hem Terör Örgütleri Hakkında Hem de Devlete Ters Konularda Fikrimizi düşüncelerimizi  ve eleştirilerimizi yazıyoruz.

Bu Fikirlerimizden Rahatsız olan bazı kurumlar, bizi yanlış tanıtmaya kalkıyor. Ben yanlış olayım da Sizde Sözlerimin Yalan olduğunu Malatya Halkına ispat edin veya Zamanın da yazdık Malatya’nın Asıl Konusu Kayısı değil ,Asayiş diye yazıyı , Sayın Müdür bizi Bakana Şikayet ediyor il Güvenlik toplantısında Malatya da Adliye ye yapılan Şikayetlerin %99  geri alınıyor bu ne demektir?

Devlet Kitabınıda Bilenler biliyor Emniyetin Çalışkan Liyakatli  Müdürleri de burada mevcuttur belki de geçmişte yapabileceğini yapamamıştır.

Bunlarda Konulara Vakıftır

Bu MED Sadece uyuşturucu bölümüyle alakalı bir konu değil veya Kimyasal Uyuşturucu işi Ekip işidir Devlet isterse ama artık zamanı bile geçti Çok geç kalındı ama artık buna Çözüm BEKA Sorunu oldu

Bu bir Ekip işi dememde Gaye Emniyette Genel Müdürün Çalışan Personele nasıl bakarsa O da personele ilham olur İnanıyorum 24 Saat gece gündüz Halkımızın Can güvenliğini sağlayan Polis memurları da  canlarımız da bu konuyu Çözecektir. Ama Sağlık Bakanlığa bağlı Hastanelerde  bu konuyla ilgili Bölüm Başkanları da Tedavi konusunda Hassas davranmalı gerekirse Hastanelerde yeni bölümler açılmalıdır.

Bu yazdıklarıma da Muhalefet edecekler vardır olabilir bu aynı zamanda büyük bir RANT davasıdır.Bize Muhalefet edenler demek ki bu Rant’dan  Pay alıyorlar demektir. Biz yüzeysel geçtik umarım gerekli yerler,  Yeni Gelen Müdürümüze Takdim etmiştir. Malatya’nın Sorunlarını Yeni Başlayan Sayın Emniyet Müdürümüzde Doğru olduğu sürece ALLAH yardımcısıdır, Zaten Kıssadan bir Hissenin bir bölümü aslında yazılacak gibi değil ama ben bir Abdalım .Vesselam

Malatyalı HAKKI ŞENYİĞİT

Kaynak : https://turkiyeson.com/sentetik-uyusturucu-metamfetamin-cocuklarimizi-zehirliyor-fetonun-il-imamlari-uyusturucu-trafiginde/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın